Ring hytta varm - WiFi plugg 230V

kr 449,00
5+ på vårt lager

Ring hytta varm for deg som har wifi og 230volt på hytta. Brukervennlig smart-kontakt for styring av ovner og annet via gratis app.

  • Smart støpselkontakt for å raskt og enkelt slå lys eller apparater på eller av
  • Enkel å koble direkte til Wi-Fi-nettverket – ingen egen hub kreves
  • Mulighet for å slå av/på manuelt
  • Måler strømforbruk i sanntid
  • Passer til alle enheter opp til 3680 watt, for eksempel forbrukerelektronikk, vaskemaskiner og tørketromler
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Ring hytta varm for deg som har wifi og 230volt på hytta. Brukervennlig smart-kontakt for styring av ovner og annet via gratis app.

Har du allerede wifi og 230 volt på hytta er dette en enkel og brukervennlig ring hytta varm løsning som ikke krever abbonement av noe slag. Pluggen kobles opp til internett via hyttas wifi og styres så via gratis app som lastes ned på smart-telefonen (finnes både for iOS og Android).

Om Nedis WiFi 230V plugg

Du kan enkelt bytte et hvilket som helst produkt med støpsel (f.eks. et lys, en radio, en vifte, en vannkoker eller et oppvarmet teppe) fra smarttelefonen din uansett hvor du er, eller med en enkel talekommando til Google Home- eller Amazon Alexa-enheten.
I tillegg til styring i sanntid kan du også angi en tidsplan for å slå av/på til foretrukne tider, eller basert på soloppgang/solnedgang. Dette kan gjøres for din egen bekvemmelighet når du er hjemme, eller for å avskrekke innbruddstyver ved å simulere at noen er hjemme mens du faktisk er borte fra hjemmet.
Ved å kombinere flere smartplugger eller andre produkter fra Nedis SmartLife-sortimentet kan du lage smarte scener som kan aktiveres samtidig, eller automatiseringer som utløses av et kamera, en knapp, bevegelsessensor eller røykvarsler.

Tidsur- og tidsplanfunksjon

Med tidsurfunksjonen slår enhetene seg av automatisk, eller du kan angi en ukentlig tidsplan for når en enhet skal slås på og av. Dette sparer tid og selvfølgelig mye strøm, fordi enhetene bare kjører når du virkelig trenger dem. I Nedis SmartLife-appen kan du enkelt lage tidsplaner for når du ikke er hjemme eller er på ferie. Du kan slå på en lampe eller TV-en for å avskrekke innbruddstyver ved å simulere at noen er hjemme.

Strømmålerfunksjon

Med den integrerte strømmåleren kan du se både tidligere strømmålinger av smartpluggen og målinger i sanntid, slik at du kan se hvor mye strøm et produkt bruker eller har brukt for hver dag i det siste året.
Du kan også angi strømmåleren som en utløser for å styre en annen smartenhet eller for å sende deg en push-melding på telefonen for å varsle deg når vaskemaskinen er ferdig eller når den bruker mer strøm enn vanlig, som kan indikere nødvendig vedlikehold.

Talestyring

Du kan bruke Amazon Alexa, Google Assistant eller Siri shortcuts til å styre de tilkoblede enhetene og slå på TV-en eller lyset uten å måtte reise deg fra den komfortable stolen eller sofaen.

Enkel å installere
Du trenger ikke å være et teknisk geni eller en elektriker for å kontrollere og automatisere de tilkoblede apparatene og enhetene dine. Alt du trenger, er en Smartplugg og Wi-Fi-ruteren din. Den intuitive appen vår gir deg mulighet til å slå apparater av og på eksternt og automatisk.

Varenummers-life-wifiplug
EAN5412810335046
ProdusentNedis
KommunikasjonWiFi
Spenning (V)230V
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Ring hytta varm - WiFi plugg 230V

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker