Ring hytta varm - Enkel - 4G, EX4-057-Y

kr 1 144,00
50+ På Vårt lager

Smart og enkel 4G kontakt for styring av èn kontakt. Med tempføler, strømbruddvarsling og en rekke andre funksjoner. Gratis App for iOS og Android enheter.

NB: Denne modellen tillater ikke styring av flere Ring Hytta Varm ekstraenheter i samme system.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Et av markedets beste Ring Hytta Varm uten abbonnement produkt! En 4G stikkontakt som er praktisk, funksjonell og enkel i bruk.

4G strømstyringsplugg (Ring Hytta Varm) fra svenske Yoyomotion. Etter vår mening markedets beste ring hytta varm løsning uten abbonnement. Kom frem til varm hytte! Alt du trenger i tillegg er et sim-kort.

Merk: Anbefalt SIM-kort type er kontantkort eller M2M. Du må også sørge for å deaktivere pin-koden ved hjelp av en mobiltelefon før du tar SIM-kortet i bruk til enheten. Mer informasjon om SIM-kort typer og bruk finner du HER.

 

Dette er modellen for styring av 1 stk. stikkontakt. Yoymotion tilbyr også en modell for trådløs tilkobling av opptil 4 slaveenheter. Begge modellene bruker samme app og har samme funksjonalitet sett bort fra mulighetene for slaveenheter.

 • Fjernstyr varmeovner, vannberedere, pumper eller andre elektriske apparater på steder hvor du ikke har internett. Perfekt for hytta, båten, garasjen eller båten.
 • Varm opp hytta før du kommer (Ring hytta varm)
 • Termostatstyr til og frakobling av varmeovner, radiatorer osv. for å sikre at rør ikke fryser osv.
 • Styr belysning selv når du ikke er hjemme, f.eks. på ferier.
 • Få temperatur alarm, les av temperaturen i rommet eller få varsling om strømbrudd.
 • Nyutviklet modell med flere funksjoner, en spesialtilpasset og gratis app og høyere brukervennlighet enn tilsvarende produkter
 • PowerControll 4G Ring Hytta Varm kobles enkelt mot GSM eller 4G nettet enten ved hjelp av SMS eller den anvendelige appen som enkelt genererer SMS meldingene for deg. Systemet fungerer også som en alarm ved strømbrudd eller temperaturavvik. Til eller frakobling av strøm kan også styres via tidsskjema eller med temperaturfunksjon.
 • Opptil 5 brukere kan styre kontakten. Du legger enkelt til flere brukere via app/sms.


Enkel fjernstyring via mobilen
Temperaturinnstillinger og automatisk til og frakobling av strømmen etter skjema eller temperatur gjør du enkelt via SMS eller app på din smarttelefon. Sammenlignet med lignende produkter på markedet har leverandøren bak PowerControl en spesialtilpasset app som gjør bruken og styringen av pluggene betydelig enklere. Appen oppdateres jevnlig og har et intuitivt grensesnitt i motsetning til konkurrerende produkter. Ingen vanskelige SMS kommandoer - her er det enkel styring via appen.

Og sist men ikke minst - appen er helt gratis (sjekk konkurrerende produkter som ofte krever et betalt abbonnement for å bruke app).
App for Android
App for iOS

Ring Hytta varm app

Strømvakt - få alarm når strømmen går
PowerControl Ring Hytta Varm er også en brukervennlig strømbruddvarsler og varsler deg om strømbrudd med sms.  Enheten gir deg også beskjed når strømmen kommer tilbake. I enheten sitter det en kondensator som tilfører nok strøm til at den kan sende deg en siste sms idet strømmen går.

Ring Hytta varm tempInnebygget temperaturmåler
Enheten leveres med en egen temperatursensorer. Det gjør at du enkelt kan overvåke temperaturen, temperaturstyre et el-uttak eller få alarm ved avvik av temperatur. Sett opp temperaturskjemaer som automatisk skrur ovnen på hvis temperaturen går under 10 grader - og automatisk av hvis temperaturen går over 15 grader. Slik holder du temperaturen på hytta jevn hele vinteren!

Temperaturstyring
Strømmen kan automatisk skrus av eller på om temperaturen stiger over eller under et forhåndsinnstilt intervall. Dette legges enkelt inn via appen på din smarttelefon.

Ring hytta varm over 4G LTE nettverk
Denne 4G strømkontakten benytter seg i tillegg til 2G (GSM) nettet også av 4G frekvenser. Dvs. at kontakten vil være funksjonell og operativ i flere tiår fremover, selv når GSM (2G) nettet forsvinner.

Tidsskjema
Enheten kan automatisk styres med et tidsskjema (se produktbilde) som enkelt tilpasses i appen. Er du f.eks. på hytta hver helg kan du enkelt sørge for at kontakten skrur seg på hver torsdag slik at det er varmt når du kommer opp.

Automatisk tidsforsinkelse
Du kan sette en automatisk tidsforsinkelse for av og på med valgfri tid.

Lett å installere og programmere
PowerControl er svært enkel å innstallere og bruke.  Alt er klart på få minutter. Det eneste du trenger er et SIM-kort med tilhørende add fra teleoperatør.

Kraftig strømplugg
Bruk PowerControl 4G Ring Hytta Varm på utstyr med forbruk opptil 16A - 3600W.

 

Tekniske spesifikasjoner

 • Tilkobling: 110 - 230V (jordet el-uttak)
 • Max effektbelastning: 16A eller 3600W (kontinuerlig)
 • Tilknytnings teknologi: GSM og 4G LTE
 • Indikatorlamper (LED): Strøm og statusindikering
 • Temperaturområde: -10 til 50 grader celcius
 • Språk: Svensk og engelsk
 • Størrelse: 125x50x36mm
 • Vekt: 178g
Varenummer45646
EAN7350056400570
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualSvensk, Engelsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Ring hytta varm - Enkel - 4G, EX4-057-Y

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker

Panelovn HomeLine HLHW-800, WiFi
Rabatt

Panelovn HomeLine HLHW-800, WiFi

kr 1 195,00

kr 1 095,00
JOI lampe LED, termoelektrisk

JOI lampe LED, termoelektrisk

kr 1 395,00
Utsolgt
Lampeolje. 1L

Lampeolje. 1L

kr 89,00
Safire Brenner, komplett 2000A

Safire Brenner, komplett 2000A

kr 1 495,00