Ring hytta varm - Enkel - 4G, EX4-057-Y

kr 1 344,00
20+ på vårt lager

Smart og enkel 4G kontakt for ring hytta varm løsning. Med temperaturføler, strømbruddvarsling og en rekke andre funksjoner. Gratis App for iOS og Android enheter.

NB: Denne modellen tillater ikke styring av flere Ring Hytta Varm ekstraenheter i samme system.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Et av markedets beste Ring Hytta Varm uten krav til abbonnement, annet enn et vanlig SIM-kort! En 4G stikkontakt som er praktisk, funksjonell og enkel i bruk.

4G strømstyringsplugg (Ring Hytta Varm) fra svenske Yoyomotion er etter vår mening markedets beste ring hytta varm løsning uten abbonnement. Kom frem til varm hytte! Alt du trenger i tillegg er et sim-kort.

Dette er modellen for styring av 1 stk. stikkontakt. Yoymotion tilbyr også en modell for trådløs tilkobling av opptil 4 slaveenheter. Begge modellene bruker samme app og har samme funksjonalitet sett bort fra mulighetene for slaveenheter.

 • Fjernstyr varmeovner, vannberedere, pumper eller andre elektriske apparater på steder hvor du ikke har internett. Perfekt for hytta, båten, garasjen eller båten.
 • Varm opp hytta før du kommer (Ring hytta varm)
 • Termostatstyr til og frakobling av varmeovner, radiatorer osv. for å sikre at rør ikke fryser osv.
 • Styr belysning selv når du ikke er hjemme, f.eks. på ferier.
 • Få temperatur alarm, les av temperaturen i rommet eller få varsling om strømbrudd.
 • Nyutviklet modell med flere funksjoner, en spesialtilpasset og gratis app og høyere brukervennlighet enn tilsvarende produkter
 • PowerControll 4G Ring Hytta Varm kobles enkelt mot GSM eller 4G nettet enten ved hjelp av SMS eller den anvendelige appen som enkelt genererer SMS meldingene for deg. Systemet fungerer også som en alarm ved strømbrudd eller temperaturavvik. Til eller frakobling av strøm kan også styres via tidsskjema eller med temperaturfunksjon.
 • Opptil 5 brukere kan styre kontakten. Du legger enkelt til flere brukere via app/sms.


Enkel fjernstyring via mobilen

Temperaturinnstillinger og automatisk til og frakobling av strømmen etter skjema eller temperatur gjør du enkelt via SMS eller app på din smarttelefon. Sammenlignet med lignende produkter på markedet har leverandøren bak ring hytta varm pluggen, en spesialtilpasset app som gjør bruken og styringen av pluggene betydelig enklere. Appen oppdateres jevnlig og har et intuitivt grensesnitt i motsetning til konkurrerende produkter. Ingen vanskelige SMS kommandoer - her er det enkel styring via appen.

Og sist men ikke minst - appen er helt gratis (sjekk konkurrerende produkter som ofte krever et betalt abbonnement for å bruke app).
App for Android
App for iOS

Ring Hytta varm app

Strømvakt - få alarm når strømmen går

PowerControl Ring Hytta Varm er også en brukervennlig strømbruddvarsler og varsler deg om strømbrudd med sms.  Enheten gir deg også beskjed når strømmen kommer tilbake. I enheten sitter det en kondensator som tilfører nok strøm til at den kan sende deg en siste sms idet strømmen går.

Ring Hytta varm temperatursensorInnebygget temperaturmåler

Enheten leveres med en egen temperatursensorer. Det gjør at du enkelt kan overvåke temperaturen, temperaturstyre et el-uttak eller få alarm ved avvik av temperatur. Sett opp temperaturskjemaer som automatisk skrur ovnen på hvis temperaturen går under 10 grader - og automatisk av hvis temperaturen går over 15 grader. Slik holder du temperaturen på hytta jevn hele vinteren!

Temperaturstyring

Strømmen kan automatisk skrus av eller på om temperaturen stiger over eller under et forhåndsinnstilt intervall. Dette legges enkelt inn via appen på din smarttelefon.

Ring hytta varm med 4G LTE nettverk

Denne 4G strømkontakten benytter seg i tillegg til 2G (GSM) nettet også av 4G frekvenser. Dvs. at kontakten vil være funksjonell og operativ i flere tiår fremover, selv når GSM (2G) nettet forsvinner.

Tidsskjema

Enheten kan automatisk styres med et tidsskjema (se produktbilde) som enkelt tilpasses i appen. Er du f.eks. på hytta hver helg kan du enkelt sørge for at kontakten skrur seg på hver torsdag slik at det er varmt når du kommer opp.

Automatisk tidsforsinkelse

Du kan sette en automatisk tidsforsinkelse for av og på med valgfri tid.

Lett å installere og programmere

Appen er svært enkel å innstallere og bruke.  Alt er klart på få minutter. Det eneste du trenger er et SIM-kort med tilhørende add fra teleoperatør.

Kraftig strømplugg

Bruk PowerControl 4G Ring Hytta Varm på utstyr med forbruk opptil 16A - 3600W.

 

Spesifikasjoner ring hytta varm plugg

 • Tilkobling: 110 - 230V (jordet el-uttak)
 • Max effektbelastning: 16A eller 3600W (kontinuerlig)
 • Tilknytnings teknologi: GSM og 4G LTE
 • Indikatorlamper (LED): Strøm og statusindikering
 • Temperaturområde: -10 til 50 grader celcius
 • Språk: Svensk og engelsk
 • Størrelse: 125x50x36mm
 • Vekt: 178g
 • Ring hytta varm brukermanual
 • Ring hytta varm hurtigguide
Varenummer45646
EAN7350056400570
ProdusentYoYoMotion
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualSvensk, Engelsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Ring hytta varm - Enkel - 4G, EX4-057-Y

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.