Quattro-II 24/5000/120-50/50 230V

kr 32 199,00
På Sentrallager

Quattro-II er en kombinert vekselretter og lader som Multiplus-II. I tillegg kan Quattro-II akseptere to AC-innganger og koble automatisk til den aktive kilden. De mange funksjonene inkluderer en ekte sinusbølgeinverter, adaptiv lading, hybrid PowerAssist-teknologi, og flere integrasjonsfunksjoner i systemet som operasjon i tre eller splittede fase og parallell operasjon.
Victron art.nr.: QUA242505010

Normalt sendt etter: 1-4 uker
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Quattro II er en kombinert lader og inverter som kan ta inn-strøm fra to kilder.

To AC-innganger og to AC-utganger
Quattro-II kan kobles til to uavhengige kilder til vekslende strøm, for eksempel landskraft og en generator eller to generatorer. Quattro-II-en vil kobles automatisk til den aktive kilden. Hovedutgangen har en funksjonalitet uten pauser. Ved nettfeil, eller når land- eller generatorstrøm kobles fra, vil Quattro-II overta forsyningen til de tilkoblede belastningene. Datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil fortsette å fungere uten forstyrrelser da dette skjer så raskt (mindre enn 20 millisekunder). Den andre utgangen er bare levende når vekselstrømmen er tilgjengelig på en av inngangene til Quattro-II. Laster som ikke skal utlede batteriet, for eksempel klimaanlegg, eller en varmtvannsbereder kan kobles til utgangen.

Unik PowerAssist-funksjon
Quattro-II forhindrer overbelastning av en begrenset vekselstrømskilde, slik som en generator eller landstrømtilkobling. Batteriladingen reduseres automatisk ved overbelastning. Det andre nivået vil øke generatorutgangen eller landstrømforsyningen med strøm fra batteriet.

Ubegrenset strøm som skyldes parallell drift
Opptil 6 Quattro-II kan fungere parallelt for høyere effektutgang. Trefase- eller deltfaseoperasjon kan også oppstå.

VarenummerQUA242505010
EAN8719076052920
ProdusentVictron Energy
FargeBlå
Effektområde3001W+
Spenning (V)24V
Tilgjengelighet1-4 uker
BrukermanualEngelsk
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Quattro-II 24/5000/120-50/50 230V

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker