Koketopp 2 bluss Heatlux PG3021BG-CCB

kr 1 390,00
100+ På Vårt lager
Gasskoketopp fra Heatlux for nedfelling i benkeplate. Kan monteres sidelengs på smal benkleplate. Med automatisk tenning.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Heatlux 2 glass closeupGasskoketopp fra Heatlux for nedfelling i benkeplate. Kan også monteres sidelengs på smal benkleplate.

Wokbrenner
Ekte asiatisk smak, hjemme hos deg selv
Wok-brennere når høy effekt svært raskt, dermed blir tilberedning av asiatiskinspirerte retter enkelt og overkommelig for alle. Trippelbrenneren gir også rask koking og steking ved bruk av vanlige panner.

 

 

Batteritenning
Koketopp batteritenningKoketoppen har automatisk tenning ved hjelp av batteri. Batteriet er enkelt å bytte og har lang levetid. Ulikt de fleste andre gasskoketopper, trenger man dermed ikke tilkobling av 12V eller 230V for å få tenningen til å virke.

 

 

 

Veggplate
veggplate 60 gasstoppEn gasstopp kan ikke monteres nærmere en vegg av brennbart materiale enn 200mm. Dette gjelder både bak og på siden av koketoppen. Skal det monteres nærmere, så må det gjøres tiltak og settes opp plater av ikke brennbart materiale. Dette kan f.eks. være herdet varmebestandig glassplate med lufting bak. I tillegg til å være en sikkerhet, så er slike plater både dekorative og enklere å rengjøre for fett og smuss som kan sprute ved koking og steking. Platen monteres noen få millimeter over benkeplaten, slik at det sikres en luftstrøm bak platen (bildet er noe misvisende, da platen er montert vel høyt på veggen).

 

Tekniske detaljer

 

trippelbrenner alle editert08112018

glass rist s 08112

VarenummerPG3021BG-CCB
FargeSvart
ProdusentHeatlux
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Koketopp 2 bluss Heatlux PG3021BG-CCB

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker