Koketopp 2 bluss Heatlux PG3021BG-CCB

kr 1 390,00
50+ på vårt lager
Gasskoketopp fra Heatlux for nedfelling i benkeplate. Kan monteres sidelengs på smal benkleplate. Med automatisk tenning.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Gasskoketopp fra Heatlux, modell PG3021BG i flott sort finish for nedfelling i benkeplate. Kan også monteres sidelengs på smal benkleplate.

Heatlux 2 glass closeup

 

Wokbrenner

Ekte asiatisk smak, hjemme hos deg selv
Wok-brennere når høy effekt svært raskt, dermed blir tilberedning av asiatiskinspirerte retter enkelt og overkommelig for alle. Trippelbrenneren gir også rask koking og steking ved bruk av vanlige panner.

Kok raskt opp en kanne med deilig varm te.

Gasskoketopp som er perfekt for hytter uten strøm

Gasskoketoppen er med batteritenning og 30mbar gasstrykk ideel for å bruke i hytter uten strøm. Det eneste du trenger er en vanlig gassflakse og tilkobling til denne. Ingen behov for strøm, heller ikke solcellestrøm, da tenningen skjer manuelt eller med vanlig lommelykt batteri.

Batteritenning

Koketoppen har automatisk tenning ved hjelp av batteri. Batteriet er enkelt å bytte og har lang levetid. Ulikt de fleste andre gasskoketopper, trenger man dermed ikke tilkobling av 12V eller 230V for å få tenningen til å virke.

Koketopp batteritenning

Veggplate

En gasstopp kan ikke monteres nærmere en vegg av brennbart materiale enn 200mm. Dette gjelder både bak og på siden av koketoppen. Skal det monteres nærmere, så må det gjøres tiltak og settes opp plater av ikke brennbart materiale. Dette kan f.eks. være herdet varmebestandig glassplate med lufting bak. I tillegg til å være en sikkerhet, så er slike plater både dekorative og enklere å rengjøre for fett og smuss som kan sprute ved koking og steking. Platen monteres noen få millimeter over benkeplaten, slik at det sikres en luftstrøm bak platen (bildet er noe misvisende, da platen er montert vel høyt på veggen).

 

veggplate 60 gasstopp

Gasskoketopp, detaljer

 

trippelbrenner

glass rist

VarenummerPG3021BG-CCB
ProdusentHeatlux
MaterialeHerdet Glass
FargeSvart
Lengde (cm)29
Bredde (cm)51
Høyde (cm)9,4
DriftstypeGass
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Koketopp 2 bluss Heatlux PG3021BG-CCB

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker