Omnia Ovn / Miniovn / Boksovn

kr 449,00
50+ På Vårt lager
Miniovn/boksovn Omnia - nå med stålring laget i stålkvalitet tilsvarende SS 2320 (rusttregt) som tillater bruk på glasskeramikkplate. Bak brød og lag ovnsmat direkte på gasskomfyren, spritkjøkkenet, elplaten eller glasskeramikkplaten.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Omnia ibrukMiniovn/boksovn Omnia - nå med stålring laget i stålkvalitet tilsvarende SS 2320 (rusttregt) som tillater bruk på glasskeramikkplate. Bak brød og lag ovnsmat direkte på gasskomfyren, spritkjøkkenet, elplaten eller glasskeramikkplaten. Perfekt for båten, campingvognen, bobilen, teltet eller hytta. Leveres med oppskriftsamling.

"Omnia ovnen er en meget smart erstatning for de som trenger en "bakerovn" men som ikke har mulighet eller plass til dette i bobilen."

Oppskrifter
Når man baker i omnia, kan man bruke sine favorittoppskrifter. Man tilpasser seg bare mengden, slik at det passer i omnia ovnen.  Det ligger også oppskrifter på Omnia sine hjemmesider som er spesielt tilpasset Omnia ovnen. Se: https://omniasweden.com/no/oppskrifter/

Virkemåte
Fritidsovnen Omnia får varmen fra komfyren. Det er en velprøvd design med tre elementer som både gir over- og undervarme. Bakeformen er en spesialdesignet rund “kakeform” med hull i midten. Den står på en skålformet underdel av rustfritt stål som også har hull i midten. Skålformen leder varmluften langs bakeformens underside og gir undervarme. Gjennom hullene i underdelen og i kakeformen strømmer varm luft opp, treffer lokket og gir overvarme.omnia virkning Lokket har ventilasjonshull.

  • Ø 250 x høyde 70 mm.
  • Total brukshøyde inkl. knapp 140 mm.
  • Volum 2 liter.
  • Vekt ca 0,5 kg.

 

Varenummer7350029450014
EAN7350029450014
ProdusentOmnia
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Omnia Ovn / Miniovn / Boksovn

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker