Housegard førstehjelpsett, Compact, Lite

kr 299,00
1-5 på vårt lager
Kun 1 igjen

Kompakt førstehjelpsett som det er ingen unnskyldning til ikke å ha med. Kun 0,5Kg og 17x18x6,5cm gjør at det får plass i sekken. Dette er settet som vi anbefaler som et minimum, både på hytta, i bilen og bobilen.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Det minste førstehjelpsetet vårt. Dette er ås lite at det får plass i sekken på tur. Settet inneholder et minimum av det man bør ha tilgjengelig på reise, enten det er i bil, båt eller hjemme i leiligheten.

Vær beredt med førstehjelpssett

Man vet aldri når ulykken inntreffer. Skader og ulykker kan skje når som helst og hvor som helst, selv om du tar forholdsregler. Å ha et førstehjelpssett tilgjengelig kan hjelpe deg å raskt og effektivt gi nødvendig behandling til deg selv eller andre i tilfelle av en skade eller ulykke.

Rask hjelp er viktig

På reise på hytta eller med båt og bobil kan det ta tid før hjelpen kommer frem. Tiden det tar å få profesjonell medisinsk hjelp på fjellet og sjøen kan variere avhengig av hvor du er, og hvor alvorlig skaden eller sykdommen er. Et førstehjelpssett kan hjelpe deg å gi midlertidig lindring eller stabilisering av tilstanden før profesjonell hjelp kommer.

Det kan være situasjoner hvor profesjonell medisinsk hjelp ikke er tilgjengelig, som for eksempel under en naturkatastrofe eller i en avsidesliggende område. Et førstehjelpssett kan være livreddende i slike situasjoner.

Innhold i førstehjelpsettet

  • 1 stk. forpakning, småsår nr:1
  • 1 stk. forpakning, mellomstore sår nr:2
  • 1 stk. forpakning, store sår nr:3
  • 1 stk. saks
  • 1 stk. burngel, 4 gram
  • 1 stk. klistremerke
  • 1 stk. håndbok i førstehjelp
Varenummer611004
EAN7320896110045
FargeSvart
ProdusentHousegard Pebble
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Housegard førstehjelpsett, Compact, Lite

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker