Victron Skylla-TG 24/100 3-phase (1+1)

kr 25 955,00
På Sentrallager
Høykvalitetslader fra markedsledende Victron Energy. Batteriladerene i Skylla-TG serien er digitale ladere som passer utmerket for å lade batteriene raskt og effektivt.
Normalt sendt etter: 1-4 uker
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett
Detaljer

Høykvalitetslader fra markedsledende Victron Energy. Batteriladerene i Skylla-TG serien er digitale ladere som passer utmerket for å lade batteriene raskt og effektivt. Laderene er godt egnet for tilkobling til aggregat eller landstrøm, og takler godt ustabil strømforsyning. De har to utganger (en med full effekt og en med lav 4A effekt), som gjør at man kan tilkoble ulike batteribanker. Ladingen skjer over flere trinn, samtidig som den er temperaturkompensert, slik at man oppnår best mulig batterilevetid.

Bildet kan avvike fra faktisk produkt.

Alle Victron Skylla-TG batteriladere er laget i pulverlakkerte aluminiumshus, og kommer med 2 utganger som kan f.eks. lade både en forbruksbank og et startbatteri. Laderene er mikroprosessorstyrte, og kan stilles inn til nøyaktig lading av ulike typer batterier. Skylla-TG kan også settes opp som strømforsyning, dersom man må koble vekk batteriene.

  • Ladestrøm: 100A
  • Batterispenning: 24V
  • Varenr: STG024100300
Mer informasjon
VarenummerSTG024100300
FargeBlå
ProdusentVictron Energy
Tilgjengelighet1-4 uker
VarehusSentrallager
Anmeldelser

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Victron Skylla-TG 24/100 3-phase (1+1)

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.