Victron Orion-Tr 24/12-15 (180W), uisolert

kr 599,00
1-5 på vårt lager
Galvanisk ikke isolert omformer fra 24 til 12 volt.
Victron art.nr: ORI241215200
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Galvanisk ikke-isolert omformer fra 24 til 12 volt.

Orion uisolert omformer, bruksområde og funksjon

Victron Orion uisolerte omformere er en type DC-til-DC-omformere som konverterer en likestrømkilde fra ett spenningsnivå til et annet uten noen form for elektrisk isolasjon mellom inngangs- og utgangssiden. Disse omformerne brukes vanligvis i applikasjoner der du trenger å konvertere spenningen fra for eksempel et bilbatteri eller et solcellepanel til et annet spenningsnivå for å drive elektronisk utstyr.

Her er noen av de vanligste bruksområdene og funksjonene til Victron Orion uisolerte omformere:

  • Spenningskonvertering: De brukes til å konvertere likestrøm (DC) fra en spenning til en annen. For eksempel kan de konvertere spenningen fra et 12V-batteri til 24V eller fra 24V til 12V, avhengig av behovet.
  • Applikasjoner i kjøretøy: Orion uisolerte omformere brukes ofte i kjøretøy som lastebiler, busser, båter og campingvogner for å drive elektroniske enheter som er designet for forskjellige spenninger. Solenergisystemer: De kan også brukes i solenergisystemer der solcellepanelene genererer en spesifikk likestrømsspenning som må konverteres til et annet nivå før den mates inn i batteribanker eller annet utstyr.
  • Effektivitet og pålitelighet: Victron er kjent for å produsere omformere av høy kvalitet som er effektive og pålitelige. Orion uisolerte omformere er designet for å gi jevn og pålitelig konvertering av spenning med minimal tap.
  • Beskyttelsesfunksjoner: Disse omformerne kan også ha innebygde beskyttelsesfunksjoner som overbelastningsbeskyttelse, kortslutningsbeskyttelse og temperaturbeskyttelse for å sikre sikker drift og beskyttelse av tilkoblede enheter og systemer.

Samlet sett gir Victron Orion uisolerte omformere en pålitelig løsning for spenningskonvertering i forskjellige applikasjoner der nøyaktig spenningskontroll er nødvendig.

Høy effektivitet

Ved full effekt overskrider effektiviteten 95%

IP43

Med kapslingsgrad IP43 har omformeren forholdsvis høy kapsling. Kapslingsgraden gjelder når omformeren er montert med skruterminalene nedover.

Skruterminaler

Med skruterminaler er omformeren enkel å montere og man trenger ikke spesialverktøy.

  • Bildet kan avvike fra faktisk produkt.
  • Farge: Blå
  • Brukermanual på engelsk.
  • Victron art.nr.: ORI241215200

 

orion uisolert spec

VarenummerORI241215200
EAN8719076022923
ProdusentVictron Energy
FargeBlå
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualEngelsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Victron Orion-Tr 24/12-15 (180W), uisolert

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.