USB-C til USB-C kabel 3m, sort

kr 279,00
1-5 på vårt lager

Ekstra lang USB C til USB C kabel på hele 3 meter. Støtter både lading og dataoverføring. Kabelen støtter PD på opptil 100W (5A/20V). Passer fint for å koble telefoner, nettbrett og lignende til PD / USB-C uttak.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

USB C til C 3.2 Gen2 kabel på 3 meter som støtter både lading og dataoverføring. Full lyd- og videostøtte i 4K ved 60 Hz, med en overføringshastighet opptil 10gbps. Kabelen støtter USB Power Delivery på opptil 100W (5A/20V). Støtter displayport alternate mode. Passer fint for å koble telefoner, nettbrett, pc og lignende til PD / USB-C uttak.

USB C 3.2 Gen 2 kabel

En USB-C 3.2 Gen2-kabel er en type kabel som brukes til å overføre data og strøm mellom enheter. USB-C (Universal Serial Bus Type-C) er en standard for tilkobling og overføring av data og strøm, og er kjent for sin allsidighet og reversibilitet - den kan kobles inn begge veier.

USB-C 3.2 Gen2 er en spesifikasjon som støtter overføring av datahastigheter på opptil 10 Gbps (gigabit per sekund), noe som betyr at den er egnet for å overføre store filer raskt. Kabelen støtter også en strømstyrke på opptil 100 watt, noe som gjør det mulig å lade større enheter som bærbare datamaskiner og nettbrett.

Det er viktig å merke seg at ikke alle USB-C-kabler støtter denne spesifikasjonen, så det er viktig å sjekke at kabelen du kjøper er en USB-C 3.2 Gen2-kabel hvis du trenger de høyere datahastighetene og strømstyrkene den tilbyr.

Støtter USB-C PD lading

PD står for "Power Delivery" i USB sammenheng. Det er en teknologi som tillater høyere strømuttak og mer effektiv strømstyring gjennom USB-porter og kabler. PD er spesielt nyttig for mobile enheter som smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner som krever høyere strømuttak for rask lading.

Med PD-teknologi kan en enhet og dens lader forhandle om strømstyrken og spenningen som skal leveres over USB-kabelen. Dette betyr at enheten kan motta den nøyaktige mengden strøm den trenger, og laderen kan levere den riktige mengden strøm uten å overbelaste eller skade enheten.

PD støtter også omvendt lading, slik at enheter med større batterier som bærbare datamaskiner kan lade mindre enheter som smarttelefoner via USB-C-porten. PD har blitt stadig mer vanlig på USB-C-enheter, og det er viktig å merke seg at ikke alle USB-C-ladere og kabler støtter PD. Så det er viktig å sjekke at enheten, kabelen og laderen du bruker støtter PD hvis du ønsker å dra nytte av denne teknologien.

USB C kabel av høy kvalitet

Kabelene har gjennomgående høy kvalitet, både selve kabelen og pluggerene. Ytterkappen er av bestandig TPU og pluggene har PVC bøyavlaster slik at ledningen får ekstra beskyttelse i overgang kabel/plugg. S/STP skjerming sikrer lang levetid og gode ytelser. 

Lang USD C PD kabel

USB C kabel, tekniske spesifikasjoner

 • Plugg 1: USB Type C M (hann 24 pin)
 • Plugg 2: USB Type C M (hann 24 pin)
 • USB standard for dataoverføring: USB 3.2 Gen 2
 • Overføringskapasitet: 10 Gbps
 • Skjerming: S/STP
 • Leder: Kobber
 • Ytterkappe: TPU med PVC bøyavlaster
 • Maks strøm: 5A
 • Maks spenning: 20V
 • Maks effekt: 100W
 • Farge: Sort / Sølv
 • Lengde: ca 3 m

 

Varenummer122766
FargeSvart
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: USB-C til USB-C kabel 3m, sort

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker