230V LED Lysrør 600mm T8 9watt, Smart, WiFi

kr 139,00
Utsolgt På Vårt lager
Ubekreftet 12.04.23
  • Kjøp 5 for kr 129,00 hver og spar 7%
  • Kjøp 25 for kr 119,00 hver og spar 14%

WiFi Smart LED lysrør du kan styre fra nett eller mobilen. Slipp plunder med tennere og ballaster som ryker. Kan brukes i eksisterende armaturer med enkel ombygging eller i armaturer beregnet for LED lysrør.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Led lysrør. Slipp plunder med tennere og ballaster som ryker. Kan brukes i eksisterende armaturer med enkel ombygging eller i armaturer beregnet for LED lysrør.

WIFI Smart*

Med innebygget Tuya Wifi modul kan lyspæren styres, dimmes og integreres i et smart hus system. Via 3-parts løsninger kan pæren dermed stemmestyres og slås av/på avhenig av om det er noen hjemme eller om det er natt eller dag. Mulighetene er mange og nesten bare fantasien setter grenser.

Android app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tuya.smart

Apple app: https://apps.apple.com/us/app/tuya-smart/id1034649547

Bruk direkte i armaturer med magnetisk ballast

Dersom armaturen er av typen med magnestisk ballast, der lysrøret er koblet hver for seg (ikke i serie) kan armaturen brukes uten ombygging. Bytt bare ut tenneren med medfølgende LED Starter og bytt ut lysrøret.

Bygg om eksisterende armaturer

Eksisterende lysrørarmaturer kan enkelt bygges om til å bruke LED lysrør. Dette gjøres ved å fjerne eksisterende tenner(e) og ballast, for så å kople strøm direkte på lysrørsokklene. Ballast i eksisterende armaturer har bergrenset levetid og det er et godt miljøtiltak å bygge om eksiterende armatur i stedet for å kjøpe ny.

* Muligheter og apper som pæren fungerer med er i stadig utvikling og endring. For support henvises det til support-tjenesten til de ulike appene.

Varenummer124493
LysfargeVarmhvit
Volt230V
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager
EnergiklasseF

Kundeanmeldelser

Du anmelder: 230V LED Lysrør 600mm T8 9watt, Smart, WiFi

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.