Bright Start+ Mint Green, Solcellelykt med USB-lader

kr 249,00
20+ på vårt lager

Bright Start+ Mint Green er solcellelampen som passer i bukselommen. Integrert stort solcellepanel, lithium batteri og lys med 3 nivåer, samt USB-port.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Solcellelampen som passer i bukselommen!

Start+ Mint Green er et solcelledrevet lys som dekker de fleste av lysbehovene dine, pakket i en smart størrelse det lett kan passe i bukselommen. Størrelsen og den lave vekten til Start+ gjør den enkel å ha med seg overalt.

BRIGHT er en markedsleder innen solenergi-produkter, og vi har sendt mer enn 2,6 millioner produkter over hele verden. Produktene brukes i forskjellige klima, fra den kalde norske vinteren til den varme afrikanske sommeren. Et BRIGHT-produkt består testen og gi deg lyset du trenger i årene som kommer. Teknologien i BRIGHT produkter er optimalisert for langvarig bruk (opptil 4 år med daglig bruk), enkel reparasjon og for å bli resirkulert ved slutten av livet.

Du kan faktisk si at det er ditt personlige solkraftverk som gir deg POWER IN YOUR HANDS.


Hva får du fra Start+

75 timer med lys
Start+ gir mer enn 75 timer med lys på den laveste innstillingen (1 lumen). Det er nok timer med lys til å vare en 375km lang spasertur (gjennomsnittlig tempo 5 km/t), nok timer med lys til å vare tiden det tar å gå fra Brussel til Paris. På maksimal styrke (25 lumen) vil Start+ vare i opptil 5 timer.

Multifunksjonalitet i bruk og i lys
Start+ har fire livsinnstillinger lav – middels - høy og nødlys. Med metallstativet kan Start+ enkelt festes for eksempel i taket, på veggen, på vesken din, på sykkelen din ... det er helt opp til deg. Heng den på deg selv for å bruke den som et håndfritt lys.

Spar penger

Sammenlignet med energien du får fra et AAA-batteri, vil Start+ gi deg nok strøm til å erstatte opptil 700 AAA-batterier i løpet av sin levetid.

IMG 3551Ladetid
Hvis du plasserer Start+ i direkte sollys, blir den fulladet innen 7 timer.

Skap en lysere fremtid

Solenergi er gratis og en bærekraftig måte å lyse opp livet på. Med Start+ vil du gjøre en forskjell ved å erstatte bruken av fossile energikilder og / eller engangsbatterier, et lite skritt for en lysere fremtid.

Teknisk informasjon

 • Batteritype: LiFePO4
 • Batteristørrelse: 1.6 Wh
 • Batterilevetid: 3 år (1,000 ladesykluser)
 • USB lading: Ja
 • Telefonlading: Nei
 • Lysstyrke: 25lm
 • Lysfarge: 5500K – 6000K
 • Vekt: 110gr
 • Solcellepanel type: Integrert monokrystallinsk panel
 • Solcellestørrelse: 0.45 Wp
 • Garanti: 2 år
 • Lysmodus / innstillinger: Lav - Medium - Høy - Nød
 • Oppetid (per innstilling)  75t - 15t - 5t
   

 

Dette er en solcellelampe. Dvs. at den får blir ladet av sollyset. Høst og vinter er solforholdene i Norge generelt dårlige, slik at funksjonen av denne lampen i disse årstidene vil være begrenset. Pass på at batteriet ikke blir helt utladet og stående tomt, da blir det ødelagt.

Varenummer540622
EAN7090034882706
FargeGrønn
Lysfarge (K)5500
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Bright Start+ Mint Green, Solcellelykt med USB-lader

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker