Solcelleanlegg Bakke - Micro

Fra kr 24 576,00
5+ på vårt lager

6x360W, IT / TN

Frittstående solcelleanlegg for on-grid nettilknytting som inneholder det du trenger for å produsere din egen strøm for eget bruk eller salg til ditt nettselskap. For både IT og TN-nett.

kr 42 212,00
/ pakke
Sammendrag:

  Tilpass pakken

  Klikk for å se produkt

  Monteringssystem

  Checked
  Checked
  Checked
  Checked

  Solcellepanel

  Inverter

  Velg Solcellekabel

  Velg Overvåkingsmodul

  Tilleggsutstyr

  Checked
  Checked
  Checked
  Checked
  Checked
  Normalt sendt etter: 48 timer
  Sendes fra Norge
  Sikker betaling
  14 dagers angrerett

  Solcelleanlegg Bakke - Micro

  Frittstående on-grid solcelleanlegg for nettilknytting med 6 stk. 360W solcellepanel som gir totalt 2160W for IT-nett og TN-nett.

   

  Anlegget er beregnet for nett supplert til hovedsak hus, hytter, fritidssted eller næringsbygg som er knyttet til strømnettet.

  Solcellepakken inneholder det du trenger for å produsere din egen strøm for eget bruk eller salg til nettselskapet. Settet inneholder det du trenger av solcellepanel og monteringsmateriell, samt en kvalitetsinverter som muliggjør oppkopling mot strømnettet.

  Rask installasjon

  Bakkesystemet er enkelt å installere. Solcellepanelene festes på de bakkemonterte solcellestativene og det strekkes en kabel fra disse til inverteren. Videre fra inverteren til sikringskap. Monteringsanvisning for selve bakkesystemet er inkludert i forsendelsen og tilgjengelig digitalt.

  For både IT og TN nett

  I denne solcellepakken får du gridinverter kompatibel for både IT- og TN-nett, dette velger du basert på hva du har.

  ENOVA-støtte ved installasjon av solcelleanlegg

  Enova bidrar til å gjøre energitiltak gjennomførbare og billigere for privatpersoner.

  Du kan få tilbake 35% av dokumentert totalkostnad med solceller på tak, inkludert merverdiavgift fra Enova. Du har rett til å få tilbake maksimalt 7 500 kr for et produksjonsanlegg, pluss 1 250 kr per kW installert effekt opp til 20 kW. Det vil si at dersom du installerer 20 kW produksjonseffekt, kan du få inntil 32 500 kr totalt.*

  • De nye satsene over trer i kraft fra 02.10.2023
  • Satsene for tilskudd kan endre seg. Sjekk Enova for aktuell støtte.

  Montering i frie omgivelser


  Settet inneholder svært solid bakkestativ som monteringssystem. Dette er et av markedets mest robuste stativ som er oppbygd av ZAM legering og tåler svært mye last. Enkelt å montere. 

  NB! Produktbildet er en illustrasjon av hva pakken inneholder. Vi tar forbehold om at produktbildet ikke gjenspeiler nøyaktig innhold i pakken basert på pakkevalgene som foretas.

   

  Dersom produktet skal brukes i en fast innstallasjon med spenning over 48 volt eller 200VA, kan det kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

  Varenummer885678
  Tilgjengelighet48 timer
  VarehusVårt lager

  Kundeanmeldelser

  Du anmelder: Solcelleanlegg Bakke - Micro

  Din rangering
  Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

  Kanskje du også liker