Kombi lader/inv 5000W, Victron Quattro 12/5000/220-100/100

kr 39 521,50
På Sentrallager
Høykvalitets kombinert lader og inverter fra Victron.
Victron art.nr.: QUA125020000
Normalt sendt etter: 1-4 uker
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Møt Victron Quattro 12/3000/120-50/50

Multifunksjonell

I likhet med MultiPluss er Quattro også en kombinert inverter og lader. I tillegg kan den akseptere to AC innganger og automatisk koble til den andre kilden. Dens mange funksjoner inkluderer en ekte sinusbølgeomformer, adaptiv lading, hybrid strømassistert teknologi, pluss flere systemintegrerte funksjoner, slik som trefase eller deltfasedrift, og parallell drift.

To AC innganger og to AC utganger

Quattro kan kobles til to uavhengige AC kilder, for eksempel landstrøm og en generator, eller to generatorer. Quattro vil automatisk koble seg til den aktive kilden. Hovedutgangen har ingen pausefunksjon. I tilfeller der nettfeil oppstår, eller landstrøm eller generator frakobles, tar Quattro over forsyningen til de tilkoblede belastningene. Dette skjer så rask (mindre enn 20 millisekunder) at datamaskiner og andre elektroniske utstyr vil fortsette å operere uten avbrudd. Den andre utgangen er bare levende når AC er tilgjengelig på en av inngangene til Quattro. Laster som ikke skal tømme ut batteriet, slik som klimaanlegg, eller varmeapparat kan kobles til denne utgangen.

Unik strømassistert funksjon

Quattro vil forhindre overbelastning av en begrenset vekselstrømkilde, slik som en generator eller landstrømforbindelse. For det første vil batteriladningen automatisk reduseres når det ellers ville oppstå overbelastning. Det andre nivået vil igangsette utgangen av en generator eller landstrøm med strøm tatt fra batteriet.

Virtuell ubegrenset kraft takket være parallell drift.

Opptil 6 Quattroer kan operere parallelt for å oppnå en høyere effekt. Trefase eller deltfase operasjoner er også mulig. Vennligst sjekk våre datasider for å finne ut hvilke av modellene har parallelldrift, trefase, eller delt fase muligheter.

Virtuell ubegrenset kraft takket være parallell drift.

Når dette kobles med en GX-enhet (slik som Cerbo GX), kan Quattro og systemet eller systemene dine overvåkes og kontrolleres lokalt (LAN) eller eksternt gjennom internett fra hvor som helst i verden, med den gratis VRM-appen og gratis VRM-portal-nettsted. Tilgang kan gis fra telefon, nettbrett, bærbar PC eller PC for flere operativsystemer. Du har ubegrenset kontrollnivå, fra justering av Quattro til automatisk start av en backupgenerator og mer…"

 

Quattro - Høykvalitets kombinert lader og inverter fra Victron.

Dersom produktet skal brukes i en fast innstallasjon med spenning over 48 volt eller 200VA, kan det kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

VarenummerQUA125020000
EAN8719076024118
ProdusentVictron Energy
FargeBlå
Effektområde3001W+
Tilgjengelighet1-4 uker
BrukermanualEngelsk
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

  • Greven

    Svært fornøyd.

    Har brukt denne i ca. 5år. Kjører den sammen med en Xantrex 3 kW grid inverter. Fungerer fint med frekvensskift som ladebegrensing. Disse terskelverdiene som kan settes på Quattro er svært anvendelig. Ingen problem med varmgang selv etter kontinuerlig drift opp mot maks. effekt 5 kW. Har batteribank på ca. 200kWh , så den får kjørt seg. Klarer induksjonsplatetopp helt greit noe som enkelte hf invertere har store vansker med. Takler også svært høy startstrøm .Eneste negative innvending er mye viftestøy, men ser det som en fordel at den er utstyrt med skikkelig kjøling. En liten sak til er hvordan den takler den nye Mill takvarmeren på lav effekt. Regner med at MILL benytter pulsbreddemodulering som effektregulering .Dette lager en fryktelig resonans i trafoen. Fikk ikke tid til å sjekke dette nærmere i høst, men tenker jeg skal forandre litt på frekvensen til regulatoren eller lage en ny. Kjører midlertidig varmeren på en gammel hf inverter.
    SÅ-- Mener dette er et svært godt produkt med høy kvalitet på elektronikk og mekanisk og elektrisk oppbygging.

1 stk

Du anmelder: Kombi lader/inv 5000W, Victron Quattro 12/5000/220-100/100

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.