Kaffepresse Chambord, 1L bodum, for 8 kopper

kr 548,00
5+ på vårt lager

Chambord® er en riktig original – etter den klassiske franske presskannen som ble designet på femtitallet. Chambord® produseres med samme nøyaktighet som var tilfellet med originalen. For 8 kopper.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Chambord® er en riktig original – etter den klassiske franske presskannen som ble designet på femtitallet. Chambord® produseres med samme nøyaktighet som var tilfellet med originalen. For 8 kopper.

 

Chambord presskanne fra Bodum er en ikonisk klassiker. Presskannen ble først laget allerede på 1950-tallet og den dag i dag blir de fortsatt produsert på samme oppskriftsmessige måte. Rammen rundt presskannen og lokket er laget av stål som gjennomgår flere beleggingsprosesser med krom for at du skal beholde den glinsende overflaten år etter år. Når man bruker presskannen tas både smak og aroma vare på fra bønnene. For å ta i bruk presskannen må du fylle kannen med malte kaffebønner tilpasset presskanne og varmt vann(anbefalt temperatur på vannet er mellom 92 - 96 grader), vent et par minutter, så presser du stempelet langsomt ned til det når bunnen. Etter det er det bare å nyte din nypressede kopp med kaffe.

 

En presskanne for kaffe, også kjent som "French press," er en enkel, men effektiv måte å brygge kaffe på som har flere fordeler. Denne klassiske metoden involverer å blande kaffegrut med varmt vann i en glass- eller metallkanne og deretter presse ned en filtreringsmekanisme for å skille gruten fra kaffen.

En av de største fordelene med presskannen er at den gir en rikere og fyldigere smak. Den tillater kaffegruten å være i kontakt med vannet i lengre tid, noe som fører til en mer fullkommen ekstraksjon av oljer og aromaer fra kaffebønnene.

En annen fordel er brukervennligheten. Det er ikke behov for dyre kaffemaskiner eller filtre. Alt som trengs er varmt vann og grovmalet kaffe. Dette gjør presskannen til en kostnadseffektiv løsning og ideell for camping eller reiser.

Presskannen er også miljøvennlig. Den bruker ikke engangsfiltere, noe som reduserer mengden avfall. I tillegg er de fleste delene av presskannen gjenbrukbare og holdbare, noe som gjør den til et bærekraftig valg.

En annen praktisk fordel er at presskannen krever minimalt med vedlikehold. Etter bruk er det enkelt å rengjøre og kan enkelt oppbevares.

Sammenfattende gir presskanne for kaffe en deilig kaffekopp med en rik smak, er brukervennlig, miljøvennlig og krever minimalt med vedlikehold. Dette gjør den til en favoritt blant kaffeentusiaster over hele verden.

VarenummerT99-268B
EAN699965435011
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Kaffepresse Chambord, 1L bodum, for 8 kopper

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.