Hagelys Stolpe GL1111AL BLACK

kr 289,00
100+ på vårt lager
Flott hagelys stolpe med rundtlysende topp. Med skruer for montering på f.eks. treplatting. Produsert i sortlakkert aluminium. Har 0,5m tilkoplingskabel med passende kontakt for bruk i vårt hagelys-system.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Hagelys illustrasjonGl1111AL er en flott hagelys stolpe med rundtlysende topp i sort finish. Med skruer for montering på f.eks. treplatting. Produsert i sortlakkert aluminium. Har 0,5m tilkoplingskabel med passende kontakt for bruk i vårt hagelys-system. Gir en fin effekt ved belysning av bed, gangveier eller gårdsplass.

Mulighet for bruk av led

Dersom man ønsker det, kan led pære benyttes. Se tilhørende produkter for forslag til passende lyspærer. Bruk av led pære vil redusere strømforbruket betraktelig.
OBS! Ved bruk av led pære er det viktig at man bruker en led trafo.

  • Materiale: Aluminium.
  • 0,5m tilkoplingskabel med plugg
  • Sokkel: G4
  • Høyde: ca 50cm
  • Diameter: ca 60mm
  • Medfølgende pære: Ingen, se tilhørende produkter for passende pære

 

Bygg ditt eget system - stor fleksibilitet

Vårt hagelys system er blandt markedets mest fleksible. Vi har et stort utvalg i lysarmaturer som kan kombineres sammen med ulike trafoer og skumringsrele. Vi tilbyr også en rekke kabler i forskjellige lengder og skjøte/koplingsstykker. Kabler og kontakter er sorte, slik at de nærmest forsvinner i gressplenen eller blomsterbedet. Alt utstyret leveres med ferdige koplinger for plug and play oppsett og kombinasjoner etter eget ønske.

 

Hagelys   prinsipp

VarenummerGL1111AL BLACK
FargeSvart
SokkelG4
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Hagelys Stolpe GL1111AL BLACK

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker