Ferrittring støyfilter, MnZn 45x26x15mm, blå

kr 69,00
Utsolgt På Vårt lager
Ikke tilgjengelig
Ferritt i MnZn som fungerer som et EMI filter. Bruksområde er m.a. demping av radiostøy. MnZn er tilpasset for frekvenser opp til rundt 1-3 MHz.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

ferrit koblingFerritt i MnZn som fungerer som et EMI filter. Bruksområde er m.a. demping av radiostøy. MnZn er tilpasset for frekvenser opp til rundt 1-3 MHz.

Det finnes flere muligheter ved bruk av disse ringene, den mest vanlige er et såkalt "common mode" filter som lages ved å føre både pluss og minus gjennom samme ring, og gjerne flere ganger for større effekt. (se bilde til høyre). Man plasserer filteret så nærme støykilden som mulig, og forhindrer derfor utstråling av forstyrrende signaler ut gjennom tilkoblede ledninger.

En annen måte å benytte seg av ringen er å kun vikle en leder rundt (f.eks. kun pluss). Ved bruk av denne type filter må man være klar over at ringen kan bli varm, ettersom det vil genereres en strøm inne i ringen.

Har man derfor problemer med feks forstyrrende radiostøy fra feks en MPPT regulator, bruker man en eller flere ringer helt inntill regulatoren både på kabel til batteri og til solcellepanel. Flere ringer og konfigurasjoner kan kombineres for økt effekt.

  • Ytre diameter: 45mm
  • Indre diameter: 26mm
  • Høyde: 15mm
  • Type: MnZn
VarenummerT452612
FargeBlå
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Ferrittring støyfilter, MnZn 45x26x15mm, blå

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker