Ecofan 812 Messing BBX, stor

kr 1 895,00
Utsolgt På Vårt lager
Ikke tilgjengelig
Den nye 812-modellen passer for større arealer. Den sirkulerer 50% mer luft enn 800-modellen. Modellen har fått nytt og mer effektivt design enn den tidligere 802 modellen med tre blad.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Ecofan 812-modellen passer for større arealer. Den sirkulerer 50% mer luft enn 800-modellen.

Den er laget for en overflatetemperatur på ovnen opp til maks 340 grader, og har sin beste ytelse ved 200 -250 grader Celsius.

ecofanØkt varmluftseffekt

Varmluft blir sirkulert direkte ut fra ovnen, i stedet for at det meste av varmen fra ovnen går rett opp under taket. Dermed øker effektiviteten av ovnen. Økt varmluftsirkulasjon gir økt komfort og redusert brenselforbruk.

Enkel i bruk

Ecofan starter automatisk og justerer farten etter ovnens temperatur. Ettersom ovnen blir varmere vil viften gå fortere rundt og fordele mer luft i rommet. Når ovnen brenner ut og kjølner, vil Ecofan stoppe av seg selv.

Gratis i bruk

Ecofan er den mest økonomiske måten å sirkulere varmluft på, ved at den kun bruker varmen fra ovnen. Den trenger ingen oppkopling, bruker ikke batterier, og kan dermed brukes der det ikke er elektrisitet.

Unik bladkonstruksjon

Det unike anodiserte messings- eller nikkelfargede bladet er spesialkonstruert for å sette større mengder luft i bevegelse og ikke lage en konsentrert luftstrøm som gir følelse av trekk. Bladkonstruksjonen er også konstruert med tanke på en nærmest lydløs funksjon.

Varmluftsvifte, detaljer

  • Høyde: ca 25cm
  • Bredde: ca 16cm (24cm inkl. blad)
  • Dybde: ca 11cm
  • Sokkel: ca 8,5 x 12,5cm

 

Varenummer100014
ProdusentEcofan
FargeMessing
Lengde (cm)11
Bredde (cm)16
Høyde (cm)25
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Ecofan 812 Messing BBX, stor

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker