EasyRail - Dobbel, startsett 2m - For næringsbygg og funkishus/hytter

Fra kr 3 320,96
100+ på vårt lager

Startsett for montering av de to første solcellepanelene i en rad. Ved mer enn to solcellepanel i en rad, utvides raden enkelt med å kjøpe tilleggspakker.

kr 3 320,96
/ pakke
Sammendrag:

  Tilpass pakken

  Klikk for å se produkt

  Bunnskinner

  EasyRail - Bunnskinne 250cm

  Ballastholder

  EasyRail - Ballastholder

  Fremre støttebein

  EasyRail - Front støttebein

  Bakre støttebein

  EasyRail - Bakre støtteben for panel mot panel

  Endeklemme

  EasyRail - Endeklemme 35mm
  Normalt sendt etter: 48 timer
  Sendes fra Norge
  Sikker betaling
  14 dagers angrerett

  Startpakken inneholder skinnene og festene etc. du trenger for å montere de to første solcellepanelene i en lengre rad. Settet er for så vidt komplett om man kun skal ha to panel, men kan skjøtes på for flere paneler i en tilnærmet uendelig rad. EasyRail er enkelt og intuitivt å montere.

  For næringsbygg

  Systemet er særlig godt egnet for næringsbygg med store flate takflater. På næringsbygg har man ofte store takflater som ikke kommer til annen nytte. Med solceller på taket kan man supplere med strøm fra nettet. EasyRail er også enkle å stoppe eller ha et opphold mellom solcellepanelen, slik at man får plass til luftekanaler, takluker, antenner etc. som man ofte finner på næringsbygg.

  For funkishus og andre boliger med flatt tak

  EasyRail er ideelt for montering av solcellepanel på funkishus og andre hus med flatt tak. Siden EasyRail kan legges i en øst-vest konfigurasjon, er det ikke påkrevd å ha taket vendt mot sør. Solcellepanel på taket til funkishus er enkelt å legge med EasyRail og man kan enkelt gjøre plass til piper og luftekanaler på taket.

  Øst-vest konfigurasjon

  Dersom taket det skal monteres på ikke er rett i sør anbefales som oftes en øst-vest kinfigirasjon, der ene siden av radene peker mot øst og får med seg morgensolen og en vestvend side som får med seg kveldssolen. Dette gir god utnyttelse av solen gjennom hele dagen.

  Ovenfor er eksempel på 8 paneler montert sammen med EasyRail bestående av ett startsett og tre ekstrasett.

  Stor vind og snølast

  EasyRail er i dette oppsettet beregnet for snølast inntil 5kN og vindlast inntil 31m/s. Med understøtte på endene, samt to støtter på panelenes langsider, gir systemet blandt markedets beste understøtting.

  Ballast eller skruer

  Om man ikke ønsker å ta hull i taket, sikres EasyRail ved å legge ballast på bunnskinnene. Dersom man har mulighet til å skru bunnskinnen fast i taket, kan dette også gjøres. Merk at takskruer eller ballast ikke medfølger.

  Medfølger ikke

  Det er viktig å merke seg at ballaster/betongklosser IKKE følger med. Langs hver bunnskinne anbefales det 8 ballaster på minst 10,5Kg for at ønket vindlast skal oppnås. For tak med skjør duk anbefales det også å legge gummimatter eller annen beskyttelse under ballastene, samt på hver ende av bunnskinnene.

  Tekniske detaljer

  • Produsert hovedsaklig i aluminium
  • Vindlast: 31 s/m
  • Snølast: 5kN
  • For solcellepanel inntil ca 215x105cm
  Varenummer4564444
  Tilgjengelighet48 timer
  VarehusVårt lager

  Kundeanmeldelser

  Du anmelder: EasyRail - Dobbel, startsett 2m - For næringsbygg og funkishus/hytter

  Din rangering
  Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

  Kanskje du også liker