Elektriske Griller

6 varer
 • Bordgrill George Foreman Medium, oppvaskbar
  1-5 på vårt lager

  Bordgrill George Foreman Medium, oppvaskbar

  George Foreman Medium er en vaskbar grill – med ett-trinns fjerning av hengslet og elektronikken gjør at bordgrillen kan trekkes fra hverandre, slik at hele grillen kan settes i oppvaskmaskinen eller helt nedsenket i vasken. Sammenlignet med en vanlig ovn, bruker George Foreman Immersa Grill Medium opptil 71 % mindre energi. Med George Foreman Immersa Grill Medium kan du dra nytte av en 62 % raskere forvarming.

  kr 1 195,00
 • Bordgrill George Foreman, stor
  1-5 på vårt lager

  Bordgrill George Foreman, stor

  George Forman Fit Grill i  stor utgave, lar deg tilberede virkelig god, sunn og velsmakende mat. Denne grillen passer til 4-6 personer og du får plass til rikelig med mat på grillplaten. Den er tynn i utformingen og tar ikke stor plass ved oppbevaring da den kan stilles på høykant. Med store grillplater tilbereder du enkelt mat til hele familien.

   

  kr 1 095,00
 • Fit-Grill George Foreman, liten
  1-5 på vårt lager

  Fit-Grill George Foreman, liten

  George Forman Fit Grill, liten, lar deg tilberede virkelig god, sunn og velsmakende mat. Denne grillen er ypperlig til 2 personer og du får plass til rikelig med mat på grillplaten. Den er tynn i utformingen og tar ikke stor plass ved oppbevaring da den kan stilles på høykant. Med store grillplater tilbereder du enkelt mat til hele familien.

  kr 469,00
 • Fit-Grill George Foreman, medium
  1-5 på vårt lager

  Fit-Grill George Foreman, medium

  George Forman Fit Grill, medium, lar deg tilberede virkelig god, sunn og velsmakende mat. Denne grillen passer til 3-4 personer og du får plass til rikelig med mat på grillplaten. Den er tynn i utformingen og tar ikke stor plass ved oppbevaring da den kan stilles på høykant. Med store grillplater tilbereder du enkelt mat til hele familien.

  kr 749,00
 • Infrabeam - Elektrisk grill 2300W
  Ikke tilgjengelig

  Infrabeam - Elektrisk grill 2300W

  Infrabeam er en ny elektrisk grill i rustfritt og sort stål med norsk innovasjon og design. Den gir ekte grillfølelse og perfekt resultat med infrarøde varmeelementer. Grillen har 2 stekesoner og 4 varmeelementer. Stekeflaten er 43 x 39cm og varmeristen 43 x 10cm. Totalt 2300 watt. Grillen kan brukes både innendørs og på balkonger i borettslag mm, da den ikke avgir forurensning fra kull eller gass.

  Utsolgt
  kr 5 750,00
 • Panini Maker / Bordgrill Russell Hobbs
  1-5 på vårt lager

  Panini Maker / Bordgrill Russell Hobbs

  Russell Hobbs Cook@Home paninigrill i børstet rustfritt stål. 5 porsjoners plate. Kan åpnes 180 grader for steking på begge flater. Innebygget dryppskål.

   

  kr 799,00