Batterilader 4A, CBA4 Allround elektronisk batterilader

kr 795,00
Utsolgt På Vårt lager
Ubekreftet 31.01.24

Batterilader for de fleste batterityper. Batteriladeren har også supply funksjon og informativt display.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Snerten, smart og elektronisk batterilader til de fleste batterityper. Supply funksjon og informativt display gjør at denne laderen har det lille ekstra som gjør den mer nyttig å ha i garasjen enn mange andre batteriladere. Batteriladeren er velegnet til bruk og vedlikeholdslading av startbatterier så vel som forbruksbatterier.

Beskyttet mot feil

Med smart beskyttelse mot overoppvarming, kortslutting, feil polaritet, overlading er laderen trygg å bruke. Laderen er beskyttet mot de fleste brukerfeil.

Informativt display

Displayet på batteriladeren gir deg raskt overblikk over ladingen og innstilling. Skjermen viser hvilken batteritype den er innstilt på, slik at du ikke lader batteriet feil. Batterisymbol viser et estimat over hovr oppladet batteriet er og du får også se ladespenningen.

Supply modus

Med supply modus åpner det seg mange muligheter som vnalige batteriladere ikke har. Supply modus er nyttig til å vekke lithium batterier som er i dvale eller som har blitt helt utladet. Supply modus er også viktig når man skal bytte bilbatteri. Lad laderen stå tilkoblet batteriklemmene, slik at bilens elektronikk får strøm mens du bytter batteri. Ved å gi bilens elektronikk strøm ved batteribytte, slipper man å stille inn på nytt slik man må om elektronikken blir strømløs.

Smart lading

batteriladeren er utstyrt med Smart chip, slik at den lader batteriet på best mulig måte. Ladingen foregår i flere steg og tilpasses batteritypen og batteritilstanden.

Elektronisk batterilader, detaljer

  • Batterispenning: 6V og 12V
  • For bly, GEL, AGM og litium batterier
  • Ladestrøm: inntil 4A
  • Innspenning: 220-240V AC
  • Batteristørrelse: 4Ah - 120Ah
  • Inntil 10-stegs ladealgoritme
  • Kapslingsgrad: IP65
Varenummer258776
Volt6V, 12V
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Batterilader 4A, CBA4 Allround elektronisk batterilader

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.