Avløpsrenser - 5.5mm x 3 meter

kr 129,90
20+ på vårt lager

Fleksibel avløpsrenser med diameter på Ø5.5mm x 3m. Plastikkhåndtak og god lengde, samt S-krok og sinkbelegg.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Wokin - Finesse møter kvalitet

Fleksibel avløpsrenser med diameter på Ø5.5mm x 3m. Plastikkhåndtak og god lengde, samt S-krok og sinkbelegg.

Oppnå effektiv drenering, uten kjemikalier

Dreneringsverktøyet for vannrør utgjør en utmerket erstatning for kjemiske rengjøringsmidler sammenlignet med tradisjonelle, rimelige rengjøringsbørster for plastslanger. Det er betydelig mer effektivt og holdbart. I tillegg har vaskavløpsfjernere unike funksjoner som sørger for at de forsegler avløpsrøret under rengjøring.

Høykvalitetsmaterialer: Tråd og syntetiske plastbørster gjør vaskeavløpsblokkeringer fleksible og slitesterke, og de er vanskelige å bryte selv når de strekkes inn i vasken. Vannrørrenseren er designet for langvarig bruk.

Ideell løsning: Avløpsboret med børste er det ideelle valget for vedlikehold og fjerning av tilstoppinger i vasker og rør. Børsten har en ergonomisk design med et langt håndtak og et topphulldesign, noe som gjør vaskeavløpsrensebørstene lette å oppbevare. Dreneringsrengjøringskjeden er spesielt egnet for rengjøringsarbeid i rør.

Effektiv rengjøring: Vaskerensbørsten kan effektivt fjerne avfall fra vannrøret eller vasken. Spiralbørstens design med metall er spesielt egnet for bruk med klokken, noe som forbedrer arbeidseffektiviteten og reduserer slitasje på børstene. Børstene er holdbare og robuste, og sikrer effektiv rengjøring uten å oversette områder.

Enkel bruk: Sett enkelt inn avløpsfjerneren så langt som mulig i avløpet, trekk den ut mens du vrir den. Rengjør deretter avløpsfjerneren og fjern eventuelle rester fra børsten. Den roterbare rengjøringspinnen gjør det enkelt å fjerne hår og skitt fra rørene.

VarenummerWT-651003
EAN6970010265062
FargeStål
ProdusentWokin
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Avløpsrenser - 5.5mm x 3 meter

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker

Avløpsrenser - 9mm x  5 meter

Avløpsrenser - 9mm x 5 meter

kr 229,90
Isolasjonstape - PVC - Sort

Isolasjonstape - PVC - Sort

kr 19,90
Tape- Brun - 48mm x 50m

Tape- Brun - 48mm x 50m

kr 15,90
Hengelås - Jern - 50mm

Hengelås - Jern - 50mm

kr 79,90