Velkommen til Nye Sparelys.no! Har du opprettet en bruker tidligere hos oss kan du tilbakestille passordet ditt her.

12V & 230V Kronos plafond

kr 249,00
50+ På Vårt lager
En flott og stor tak/veggplafond med mønstret frostet glass og detaljer i bronsefinish. Med dobbel pæreholder.
Ypperlig for bruk i 12V solcelleanlegg.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett
Detaljer

En flott og stor tak/veggplafond med mønstret frostet glass og detaljer i bronsefinish. Lampen er meget godt egnet i taket, såvell som på vegg.

Lampen leveres med to stk. E27 sokkler, dvs. at man kan sette i to stk. pærer med E27 sokkel. Dette gir mange muligheter, der man evt. kan sette i en svakere pære til nattbelysning og en sterkere pære som man slår på når man trenger mer lys. For å kunne utnytte en slik funksjon trenger man imidlertid en dobbel bryter (se tilhørende produkter). Man kan selvsagt velge å bruke bare den ene pæreholderen også, eller eventuelt begge to om man vil ha jevnt og sterkt lys.

12Volt og 230Volt
Denne lampen er konstruert slik at den kan brukes på både 12V og 230V. Det eneste man må passe på er at man setter i riktig type lyspære. Lampen egner seg dermed like godt hjemme der man har vanlig 230V strøm, som på hytta med 12V solcelleanlegg. Under har vi satt opp noen forslag til lyspærer som er aktuelle til denne lampen.

  • Sokkel: 2stk E27
  • Diameter: 40cm

 

Dersom produktet skal brukes i en fast innstallasjon med spenning over 48 volt eller 200VA, kan det kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Mer informasjon
Varenummervankrontakplafond
Volt12V, 230V
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager
Anmeldelser

Kundeanmeldelser

Du anmelder: 12V & 230V Kronos plafond

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.