Solventilator OS22 - 2-i-1, PREMIUM +USB Kabel

kr 3 995,00
20+ På Vårt lager
Med motoriserte ventiler og digital kontrollenhet.
Absorberer og omdanner solens stråler til varme og blåser den varme tørre luften inn. 2 i 1 funksjon med ren oppvarming eller standardfunksjon.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett
Detaljer

Solarventilator av høy kvalitet som varmer opp og sender frisk, tørr og oppvarmet luft inn i hytten eller huset. Ventilatoren er produsert i sortlakkert metall med front i herdet glass og gir et godt førsteinntrykk.

Virkemåte
Solventilatoren trekker friskluft inn gjennom ventilen i bunnen på ventilatoren. Luften føres så gjennom flere lag med luftekanaler der den gradvis varmes opp av solstrålene som treffer ventilatoren og føres så inn i bygningen ved hjelp av en liten vifte. Viften drives av det innebygde solcellepanelet. Viften er termostatstyrt og starter og stopper automatisk, avhengig av temperatur. På grunn av at solventilatoren drives av sollyset, vil ventilatoren kun trekke inn friskluft når solen skinner. Når solen skinner er luftfuktigheten normalt mye lavere enn ellers og solventilatoren får dermed også en meget god luftavfuktende virkning.

Raskere oppvarming av tørr hytte / tørre rom
Ofte er det et problem med fukt på hytter eller i rom som står tomme store deler av året. Ved å installere en solventilator vil det trekkes tørr frisk luft inn i rommet. Det går mye raskere å varme opp et tørt rom, man reduserer problemer rundt fukt, samtidig som man får et bedre og friskere inneklima.

Digital kontrollenhet
Solventilatoren styres via digital kontrollenhet som muliggjør en rekke innstillinger.

Drift via ekstern strømforsyning
Kontrollenheten kan driftes via USB kabel (medfølger). Panelet kan dermed betjenest selv når solen ikke skinner og de automatiske ventilene åpnes og lukkes som de skal selv om det plutselig skulle komme en sky foran panelet. Solventilatoren kan selvsagt også driftes uten ekstern strømtilførsel.

Motoriserte ventiler
Solventilatoren har to motoriserte ventiler som styres fra kontrollenheten. Alt etter innstillingene som er gjort, vil ventilene åpne og lukke seg automatisk.

Bedre inneklima
Solventilatoren er også ideell til bruk i bolighus og kjellere. Der vil den bidra til et bedre inneklima med tørrere og friskere luft.

Enkel monteirng
Solventilatoren er enkel å montere. Se følgende YouTube video: http://www.youtube.com/watch?v=kHEHQw4bHug

2 i 1 funksjon

Denne solventilatoren har 2 i 1 funksjon med oppvarming og standardfunksjon.
I standardmodus trekkes tørr, oppvarmet og frisk luft inn i rommet. Ventilen for avtrekksviften er lukket.Når solventilatoren er satt til oppvarming, sirkulerer luft fra rommet gjennom solventilatoren og blir for hver gang varmet mer opp. Denne modusen er den mest effektive for hurtigst oppvarming. Modusen anbefales ikke når man ikke er tilstede, da det i slike tilfeller er viktig at man får tørket ut mest mulig og byttet ut luften.

I pakken medfølger to gjennomføringer for vegg og innvendige ventiler. Disse kan reguleres eller lukkes helt etter behov.

 • Høyde: ca 101 cm
 • Bredde: ca 72 cm
 • Tykkelse: ca 6,2cm
 • Kabinett: Metall
 • Herdet glass med lavt metallinnhold for maksimalt varmeopptak
 • Vekt: ca 19 kg
 • Maks varmeeffekt: ca 550 watt
 • Temperaturøkning: inntil 11°C
 • Luftgjennomstrøm: inntil 98 m3/time
 • Solcellepanel: 12W / 12V
 • Veggmonteres
 • Norsk brukermanual

Mer informasjon
Varenummer45648456
FargeSvart
Tilgjengelighet48 timer
BrukermanualNorsk
VarehusVårt lager
Anmeldelser

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Solventilator OS22 - 2-i-1, PREMIUM +USB Kabel

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.