Pakkepris Multiplus II 48/5000 og Cerbo GX

Fra kr 24 797,21
1-5 på vårt lager

Få en god pris ved kjøp av en Multipluss 48volt 5000VA og Cerbo GX

Tilpass pakken

Klikk for å se produkt

Multiplus II

Victron MultiPlus-II 48/5000/70-50

Cerbo

Victron Cerbo GX
kr 24 797,21
/ pakke
Sammendrag:
  Normalt sendt etter: 1-4 uker
  Sendes fra Norge
  Sikker betaling
  14 dagers angrerett

  Maksimér potensialet til anlegget ditt ved å kombinere MultiPlus-II 48/5000 med Cerbo GX.

  Om MultiPlus-II 48/5000 70-50

  • MultiPlus-II kombinerer funksjonene til MultiPlus og MultiGrid.
  • Alle funksjonene i MultiPlus, pluss et eksternt strømforsyningsalternativ for å implementere PowerControl og PowerAssist og å optimalisere selvforbruk med ekstern strømavkasting (maks 32A).
  • Har også alle funksjonene i MultiGrid med innebygd anti-islanding og en stadig lengre liste over landgodkjenninger.

  En MultiPlus, plus ESS (Energy Storage System) funksjonalitet

  MultiPlus-II har alle funksjonene til MultiPlus, pluss en sensor som utvider PowerControl og PowerAssist-funksjonen til 32A
  Den har også alle funksjonene i MultiGrid med innebygd anti-islanding og en økende liste over landgodkjenninger.

  PowerControl - begrensing av trekk fra aggregat/nett

  Dersom man har begrenset kapasitet på aggregatet eller strømforsyningen fra nettet, kan man ved hjelp av Victron sitt Victron Digital Multi Control 200/200A GX justere maksimalbelastningen fra aggregatet, ved at man setter ned ladestrømmen til batteribanken.

  PowerAssist - få høyere makseffekt enn aggregat/nett kan levere alene
  Dersom man har behov for mere effekt eller startstrøm enn aggregat eller strømforsyning kan levere, gir PowerAssist muligheten for samarbeid mellom inverterdel og strømforsyning. På denne måten økes den totale effekten og når effektbehovet blir lavere, går enheten automatisk over til å lade batteriene igjen.

  Victron GX kompatibilitet
  Alle Victron kombienheter som MultiPlus-II er kompatible med GX-enheter som gir en oversiktlig grafisk fremstilling av ditt Victron system. Victron Cerbo GX gir kontrollmulighet gjennom et intuitivt grafisk overvåkingssystem, og presenterer data på en fin og oversiktlig måte. Alt som trengs for å koble GX til enheten er en standard RJ45 UTP kabel. Denne kabelen finnes som tilhørende produkt nederst på siden.

  Tilkopling til PC
  Inverteren kan koples til en PC for å justere svært mange parametere. Man kan endre nivå for utkopling ved lav batterispenning, nivå for innkopling og programmerbar releutgang for styring av feks aggregat. Man kan også styre enheten på samme måte som kontrollpanelet og lese av nyttige verdier ang strømforbruk o.l. Alt man trenger er en standard RJ45 UTP kabel, Victron MK3-USB Interface og programvare som lastes ned gratis fra www.victronenergy.com

  MultiPlus-II 48/5000 Tekniske egenskaper

  • Inverter innspenning: 38-66V
  • Utspenning: 230V
  • Maks belastning: 4000W (peak 9000W)
  • Batterilader innspenning: 187 - 265V AC (45-65Hz)
  • Ladestrøm: Maks 70A
  • Mål: 560x320x141mm
  • Vekt: 29kg
  • Enheten kan programmeres til alle batterityper som f.eks Bly/Syre, AGM, GEL og Lithium batterier
  • Egetforbruk: 18W 
  • Egetforbruk i søkemodus: 2W
  • Anbefalt DC sikring: 200A

  Om Cerbo GX

  Maksimer systemytelsen
  Cerbo GX maksimerer ytelsen til systemenes komponenter i sanntid og holder dem i perfekt stil. Med sin Dual Core-prosessor og tillegg til en ekstra CAN-bus-port kan du nå støtte enda større systemer; nøye overvåke styrte (litium) batterier, mens den andre porten kan støtte opptil 25 samtidig VE.Can-tilkoblede solladere. Den nye NMEA 2000-out-support har GX enkelt integrert i alle båternettverk. Fire tank- og fire temperaturporter samt 3 VE.Direct-porter, 3 USB-porter, 4 digitale innganger og 2 reléer lar deg ta kontrollen til et nytt nivå. Å maksimere systemytelsen har aldri vært så enkelt.

  Perfekt overvåking og kontroll med Victron Remote Management (VRM)
  Overvåk batteriets ladetilstand, strømforbruk, høst kraft fra PV, generator og strømnett, eller sjekk tanknivåer og temperaturmålinger. Du kan enkelt kontrollere grensen for inngående strøm, (auto) start/stopp generator(er) eller endre hvilken som helst innstilling for å optimalisere systemet. Følg opp varsler, utfør diagnosekontroller og løs utfordringer med fjernstyring. Cerbo GX gjør strømutfordringen til en god opplevelse.

  Overvåk batteriene direkte
  Med kompatible Heat Pro Connect batterier, kobles batteriet direkte til Victron Cerbo for overvåking rett i Cerboen. Cerboen leser av flere data ret fra batteriets BMS og presenterer det direkte på skjerm, vrm portalen eller Victron app.

  Utvid visningen
  Den nye (valgfrie) GX Touch 50-skjermen lar deg få en fullstendig oversikt over systemet ditt og lar deg justere innstillingene på et øyeblikk. Det tynne 5 tommers, vanntette designet, det lett monterbare oppsettet og den enkle installasjonen gir mye fleksibilitet når du lager et klart og rent instrumentpanel.

  Enkel montering og konfigurasjon
  Cerbo GX er nå optimalisert for mer enn å oppfylle standardene til installatører. Enheten er enkel å montere på en DIN-skinne (med DIN35 adapter small, ikke inkludert) og dens separate berøringsskjerm kan nå boltes på toppen av et dashboard, og eliminerer behovet for å lage perfekte utskjæringer (som med Color Control GX) og kobles til kun via en kabel, og du slipper bryet med å ha med masse ledninger til et dashboard. Den nye Bluetooth-funksjonen muliggjør en rask tilkobling og konfigurering via VictronConnect-appen vår.

  Klargjort for aggregatstyring
  Bruk Victron Cerbo til å automatisk stoppe og starte ett aggregat når det er behov for det. Aggregatet kobles opp til releutgangen og inn på relestyringen på aggregatet.
  OBS! Det behøves et aggregat med relestyring for denne funksjonen, slik som f.eks. de nedenfor.

  Varenummer56456413
  FargeBlå
  ProdusentVictron Energy
  Volt48V
  Tilgjengelighet1-4 uker
  BrukermanualEngelsk
  VarehusSentrallager

  Kundeanmeldelser

  Du anmelder: Pakkepris Multiplus II 48/5000 og Cerbo GX

  Din rangering
  Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

  Kanskje du også liker