Sparelys.no
HjemProdukterKontakt ossBetingelserPersonvernKabeltabellGuiderForhandlereReturBlogg
 

Nettbutikk
Solenergi Vindenergi Vannenergi Batteri og tilbehør Kjøkken og gass Vann Omformere og invertere Installasjonsmateriell Utstyr og tilbehør Toalett Interiør 12V LED pærer 24V LED pærer 230V Lyspærer Innelamper Utelamper Hagelys Victron Energy Lagersalg

List alle produkter
Produktsøk
Logg inn

Glemt ditt passord?
Glemt ditt brukernavn?

Registrer konto

Visa MasterCard Verified by Visa MasterCard SecureCode

Klarna Faktura


Posten

Bring
Solcellepanel og solcellepaneler til hytte strøm Personal Loan

Hjem

Gjør årets hyttebesøk til et spennende prosjekt!

Vårsesongen er allerede i gang, solen skinner godt og hyttebesøket blir mer og mer aktuelt. I en tid der utenlandsreise begrenses og sydenturer kanselleres gir dette rom for å finne på nye ting. Eier du en hytte du titt og ofte tar turen til og ønsker å gjøre noe nytt og spennende? Hvordan høres tanken ut å supplere hytten med grønn og kostnadsfri energi året rundt? Skap deg et prosjekt som gir deg positive opplevelser! Med en komplett solcelleanleggspakke hos oss får du god brukerveiledning samt at du alltid kan kontakte oss for videre hjelp. Aktuelle 12V Solcellepakker beregnet for hytta er tilgjengelig her.

Et spennende prosjekt du kan utfordre deg selv på er installasjon av følgende 12V Solcellepakke til hytta.  Vi hjelper selvsagt til med anbefalinger og komponent som går godt sammen ved behov - Det er bare å ta kontakt her.

* Montering av 12V solcelleanlegg krever ikke sertifisert personell (Kapittel 7 - §6) som gir deg lov til å montere dette selv i finværet.

I Sparelys har vi årelang fartstid med å gi gode anbefalinger og tilbud som matcher nøyaktig kundens behov til en meget hyggelig pris. Har du spesifikke ønsker, lager vi rom for det. Vi har alle produkter beregnet for hytta, også i forskjellige varianter — Mulighetene her er mange.

 

Fokus på bærekraft

Hos Sparelys står grønn energi i sentrum både for hus, hytte, båt og bobil. Basert på våre erfaringer ser vi en økt etterspørsel og trend i bærekraftige produkter og anlegg; mer konkret solcelleanlegg som alternativ energiløsning. Vi har både 12V- og 230V anlegg som pakketilbud og skulle det være behov for justeringer, skreddersyr vi løsningen for deg på strak arm.

Kraftpakker (230V):

Solcellepakker (12V):

Er det mye vind i området? Utnytt energien! Vi har vindgeneratorer og passende laderegulatorer som energiløsning:

 

Gjør nødvendige forberedelser før avreise

Før turen går videre til hytta er det alltid hyggelig å supplere den med nye ting, om det så skulle være nødvendigheter, oppgraderinger, eller bare ymse artikler som er med på å romsliggjøre stedet.

Trenger hytta bedret ventilasjon? En solventilator av OS-serien er med på å gi hytten eller huset ditt frisk, tørr og oppvarmet luft. Er også med på å forhindre fuktskader.

Behov for nye hyller? Vi får inn stilrene og tidløse hyller som glir rett inn i hvilket som helst rom!

Røyk- og gassalarmer er et "must" både i hus og hytte. Dette er livreddende produkter som også er med på å forhindre at verdifulle eiendeler går tapt. Batteridrevet Gassalarm GLA-XL gjør hytta di til et tryggere sted å være. Kan også installeres i hus, båt og bobil dersom ønskelig.

Trenger du mer av installasjonsmateriell, lys og pærer har vi også et svært bredt utvalg av dette.

 

 

Handlekurv

Kurven din er tom.

Anbefalte produkter
Værstasjon med fargeskjerm, norske byer
Værstasjon med fargeskjerm, norske byer
Kr 395,00
Kr 325,00
Du sparer: Kr 70,00Nyheter
Gasskjøleskap, 97liter Sibir/Dometic RGE 2100, hvit - DEMO
Gasskjøleskap,  97liter Sibir/Dometic RGE 2100, hvit - DEMO
Kr 10 995,00
Kr 10 695,00
Du sparer: Kr 300,00Les mer om


Vi tar ansvar for miljøet,
medlem av:


Grønt Punkt

El-retur
 
Sparelys.no Tilrettelagt av TrioWeb for Sparelys Sparelys.no

Solcellepanel - Solcellepakker - Solstrøm - Ledpærer - Diodelys - Diodepærer - Ledlys - Led lys - Ledpære - Led pærer - Båtbatterier - Båtbatteri - LED - Solcellebatteri - Solcellebaterier - Solstrømbatteri - Vindgenerator - Ecofan