Hårbørste Remington B80P Shine therapy paddle

kr 149,00
1-5 På Vårt lager
Kun 1 igjen

Slett, glatt hår ser alltid elegant ut, og med Shine Therapy Paddle-børsten kan du lage dette uten salongprislappen. Børsten er et flott verktøy for å rette ut håret mens du føner, da den jevner ut håret forsiktig, og gir det en skinnende glans. Dette er takket være de innovative nylonbustene som er tilført mikrobalsam som frigjøres skånsomt under stylingen for å gi håret ekstra beskyttelse og glans.

Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Glatt hår ser alltid elegant ut, og med Shine Therapy Paddle-børsten kan du lage dette uten salongprislappen. Børsten er et flott verktøy for å rette ut håret mens du føner, da den jevner ut håret forsiktig, og gir det en skinnende glans. Dette er takket være de innovative nylonbustene som er tilført mikrobalsam som frigjøres skånsomt under stylingen for å gi håret ekstra beskyttelse og glans.

Det beste av alt er at det unike brede børstedesignet hjelper til med å skille håret og sikrer en krusfri finish. Enten du skal på jobb eller gjøre deg klar for en natt på byen, med Shine Therapy-verktøyene i hårpleiesettet ditt, kan du være sikker på vakkert, glansfullt hår enkelt og raskt når som helst på dagen. Nylonbørster fylt med mikrobalsam som avgis under styling. • Antistatisk • Anti frizz.

Varenummer270080
EAN4008496761128
FargeHvit
ProdusentRemington
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Hårbørste Remington B80P Shine therapy paddle

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker