Google Nest Protect - WiFi Smart Røykvarsler

kr 1 490,00
1-5 på vårt lager
Kun 1 igjen
 • Med WiFi
 • CO alarm
 • Snakker til deg

Smart røykvarsler med app. Varsler deg på din smarttelefon. Kan seriekobles. Møt den helt nye Google Nest Protect.

Normalt sendt etter: 1-4 uker
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

Møt Google Nest Protect – røykvarsleren alle andre ser opp til og som tenker, snakker og sender varsler til din smarttelefon.

Google Nest Protect kommer til å endre ditt syn på hva en røykvarsler er og hva en røykvarsler faktisk kan gjøre for deg. Den gir deg og din familie trygghet, hver dag – både når dere er hjemme og ikke. Koble flere Nest Protect sammen og skap ditt eget seriekoblede system.

En helt ny type røyk- og CO-alarm. Google Nest Protect oppdager både raske og ulmende branntilløp i tillegg t il CO (kullos). Den gir deg beskjed når problemer oppstår, snakker til deg om hvor faren er, kan dempes med telefonen din og sende deg meldinger i tilfelle du ikke er hjemme. Den tester seg selv 400 ganger om dagen, og viser at alt er i orden med et grønt blink når du slår av lysene, sånn at du kan sove enda bedre om natten.

Få varsler på telefonen

Google Nest Protect kan sende deg meldinger til din smarttelefon hvis et problem oppstår, eller når det er på tide å bytte batterier.

Forteller deg hvor faren er

Google Nest Protect er utstyrt med en stemmevarsler med egendefinerte rom og gir deg dermed beskjed hvis det oppstår røyk eller karbonmonoksid, og forteller deg hvor faren er – slik at du vet hva du må gjøre.

Tenker før den reagerer

Google Nest Protect har en vennlig stemme som gir deg en tidlig advarsel ved fare. På den måten kan du enkelt forhindre en farlig situasjon.

Utviklet for å være tilkoblet – også med hverandre

Google Nest Protect bruker Wi-Fi for å sende varslinger sikkert til smarttelefonen din. Den har også innebygget Bluethooth LE så du raskt kan dempe varslene fra telefonen din. Alle Nest røykvarslere snakker også med hverandre ved hjelp av Weave-teknologi. Selv om WiFi-nettverket forsvinner vil varslene fortsatt fungere som normalt – de vil fortsatt være seriekoblet og de vil fortelle deg hvor og hva faren er.

Med trådløs seriekobling vil alle dine Nest Protect snakke med hverandre under test eller alarm. Hvis èn av varslerne reagerer på røyk eller CO, vil alle avgi varsling. Hver enkelt Nest Protect vil fortelle deg hvilket rom alarmen gjelder slik at du umiddelbart kan finne frem til årsaken.

Ser karbonmonoksiden du ikke kan se.

Karbonmonoksid er en usynlig og giftig gass. Nest Protect ser det du ikke kan se, og varsler deg i tide.

Lei av pipelyder om dårlig batteri?

En røykvarsler skal ikke plage deg – den skal passe på deg og ikke være til hinder. Lenge før den må varsle deg med piping pga. dårlige batterier, får du beskjed via smarttelefonen din.

Slå av alarmer med Google Nest appen.

Bare en brent skive i brødristeren? Med App Silence kan du slå av alarmen med telefonen din.

Gå til sengs i ro og fred – Nest protect virker garantert

Google Nest Protect tester seg selv over 400 ganger pr. dag – slik at du alltid kan være trygg på at de passer på deg og familien din. Motta et et raskt grønt lys fra Nest Protect når du skrur av lyset på rommet. Det bekrefter at alt er i orden og du kan sove trygt vel vitende om at Nest Protect passer på deg.

Oppe om natten? La Nest Protect vise deg veien

Med Pathlight funksjonen kan du få Google Nest Protect til å fungere som et nattlys når det er mørkt. Den reagerer automatisk på bevegelse og lyser opp veien for deg. Pathlight funksjonen kan enkelt skrus av og på for dine ulike Nest Protect i boligen via Nest appen.

Moderne på innsiden – nydelig på utsiden

Vi vet at du er opptatt av hvordan dine nye røykvarslere skal se ut.

Det samme vet Nest

Google Nest Protect er derfor flott å se på. Den er ikke for liten, men heller ikke for stor. Den er avrundet i fasongen slik at den tilpasser seg taket på en helt egen måte. I tillegg ser den moderne ut, den ligner ikke din tradisjonelle røykvarsler.

Steam check

Lei av røykvarslere som går i alarm fordi de er plassert utenfor badet?

Det er vi også.

Men med Nest sin egenutviklede Steam Check er ikke dette lenger noe problem. Nest Protect kan nemlig ignorere damp fra dusj osv. ved hjelp av en innebygget fuktighetssensor og spesielle algoritmer.

La hele familien få tilgang

Alle i familien kan ha sin egen Nest-konto. Da kan alle bruke hver sine telefoner for å dempe og teste Nest Protect. Og alle får beskjed via Nest-appen hvis noe skjer.

Strømforsyning

Google Nest Protect (batteri) bruker 6 stk. Lithium AA-batterier med lang levetid (batterier følger med). Batteriene vil vare i opptil flere år avhengig av bruk. Du får beskjed i god tid via appen når det er på tide å bytte batterier.

Hva følger med i pakken

 • Nest Protect
 • Batterier
 • Festeplate
 • Fire skruer
 • Brukerhåndbok
 • Startveiledning

Tekniske detaljer

 • Størrelse og vekt
  • Høyde: 13,5 cm
  • Bredde: 13,5 cm
  • Dybde:  3,9 cm
 • Vekt: 374 g
 • Sertifisering: EN-14604, EN-50291,EN-50271:2010, EN-50292

VarenummerS3000BWNO
EAN813917020838
FargeHvit
ProdusentGoogle
Tilgjengelighet1-4 uker
VarehusSentrallager

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Google Nest Protect - WiFi Smart Røykvarsler

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.