Velkommen til Nye Sparelys.no! Har du opprettet en bruker tidligere hos oss kan du tilbakestille passordet ditt her.

Ecofan 806 Sort GS XBX, lav temp.

kr 1 945,00
1-5 På Vårt lager
Kun 1 igjen
Denne viften er spesielt laget for ovner med lavere overflatetemperatur som f.eks.gass, kleberstein osv. Den tåler ikke temperaturer over 150 grader Celsius.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett
Detaljer

Denne viften er spesielt laget for ovner med lavere overflatetemperatur som f.eks. gass, kleberstein osv. Den tåler ikke temperaturer over 150 grader Celsius.

Økt effekt
Varm luft blir sirkulert direkte ut fra ovnen, i stedet for at det meste av varmen fra ovnen går rett opp under taket. Dermed øker effektiviteten av ovnen. Økt varmluftsirkulasjon gir økt komfort og redusert brenselforbruk.

Enkel i bruk
Ecofan starter automatisk og justerer farten etter ovnens temperatur. Ettersom ovnen blir varmere vil viften gå fortere rundt og fordele mer luft i rommet. Når ovnen brenner ut og kjølner vil Ecofan stoppe av seg selv.

Gratis i bruk
Ecofan er den mest økonomiske måten å sirkulere varm luft på, ved at den kun bruker varmen fra ovnen. Den trenger ingen oppkopling, bruker ikke batterier, og kan dermed brukes der det ikke er elektrisitet.

Unik bladkonstruksjon
Det unike anodiserte messing eller nikkelfargede bladet er spesialkonstruert for å sette større mengder luft i bevegelse og ikke lage en konsentrert luftstrøm som gir følelse av trekk. Bladkonstruksjonen er også konstruert med tanke på en nærmest lydløs funksjon.

 

Temperaturområde: ca 70°C til 150°C

Mer informasjon
Varenummer100016-x
FargeSvart
ProdusentEcofan
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager
Anmeldelser

Kundeanmeldelser

Du anmelder: Ecofan 806 Sort GS XBX, lav temp.

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.