Tilbehør til Elektroverktøy

Søker du etter tilbehør til ditt elektroverktøy? Hos Sparelys.no finner du et bredt utvalg av tilbehør av høy kvalitet som er utviklet for å forbedre ytelsen og funksjonaliteten til dine verktøy.

Vi tilbyr alt fra bor og meisler til sagblader, slipehoder og mer. Vårt tilbehør er laget av høykvalitetsmaterialer for å sikre langvarig ytelse og slitestyrke. Vi har også et bredt utvalg av størrelser og varianter for å møte dine spesifikke behov.

Hos Sparelys.no har vi tilbehør som er kompatible med de fleste elektroverktøy på markedet. Uansett om du har en boremaskin, vinkelsliper, sirkelsag eller annet elektroverktøy, har vi tilbehøret du trenger for å fullføre jobben med letthet.

Vi er stolte av å tilby våre kunder et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Bestill nå og få rask og pålitelig levering fra Sparelys.no. Med vårt tilbehør til elektroverktøy kan du være sikker på at du vil oppnå optimal ytelse og effektivitet fra dine verktøy.

Nå handler du etter

 • Kategori :  SDS-MAX Betongbor
 • Varehus :  Vårt lager
 • Fjern alle
2 varer
 • SDS-MAX flat meisel 18x400x25mm
  20+ på vårt lager

  SDS-MAX flat meisel 18x400x25mm

  Flatmeisel SDS-MAX 18x400x25mm. Beregnet for arbeid i betong, flis og stein. Passer til maskiner med SDS Max verktøyfeste.

  kr 49,90
 • SDS-MAX spiss meisel 18x400mm
  20+ på vårt lager

  SDS-MAX spiss meisel 18x400mm

  SDS-MAX spissmeisel 18x400mm. Beregnet for arbeid i betong, flis og stein. Passer til maskiner med SDS Max verktøyfeste.

  kr 49,90