Tilbehør til Elektroverktøy

Søker du etter tilbehør til ditt elektroverktøy? Hos Sparelys.no finner du et bredt utvalg av tilbehør av høy kvalitet som er utviklet for å forbedre ytelsen og funksjonaliteten til dine verktøy.

Vi tilbyr alt fra bor og meisler til sagblader, slipehoder og mer. Vårt tilbehør er laget av høykvalitetsmaterialer for å sikre langvarig ytelse og slitestyrke. Vi har også et bredt utvalg av størrelser og varianter for å møte dine spesifikke behov.

Hos Sparelys.no har vi tilbehør som er kompatible med de fleste elektroverktøy på markedet. Uansett om du har en boremaskin, vinkelsliper, sirkelsag eller annet elektroverktøy, har vi tilbehøret du trenger for å fullføre jobben med letthet.

Vi er stolte av å tilby våre kunder et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Bestill nå og få rask og pålitelig levering fra Sparelys.no. Med vårt tilbehør til elektroverktøy kan du være sikker på at du vil oppnå optimal ytelse og effektivitet fra dine verktøy.

6 varer
 • Stikksagblad - 5 deler - T101B
  100+ på vårt lager

  Stikksagblad - 5 deler - T101B

  Stikksagblad produsert i høykarbonstål. Egnet for hurtigsaging av vått treverk, fiber-, møbel-, sponplater. Har progressiv tanning og gir et rent kutt.

  kr 49,00
 • Stikksagblad - 5 deler - T111C
  100+ på vårt lager

  Stikksagblad - 5 deler - T111C

  Stikksagblad produsert av høykarbonstål (HCS), beregnet for bruk på tre og ved. Grove tagger. Bladet danner rette kutt i tre.

  kr 49,00
 • Stikksagblad - 5 deler - T118A
  100+ på vårt lager

  Stikksagblad - 5 deler - T118A

  Stikksagblad produsert i høykarbonstål (HCS). Egnet for bruk på tynt metall, ikke-jernholdig metall og aluminium. Gir rette kutt. Tett samensetning av knivskarpe tenner.

  kr 49,00
 • Stikksagblad - 5 deler - T118B
  100+ på vårt lager

  Stikksagblad - 5 deler - T118B

  Stikksagblad produsert i høykarbonstål (HCS). Egnet for rette kutt i tykkere metall, ikke-jernholdig metall og aluminium. 12 tenner per tomme.

  kr 49,00
 • Stikksagbladsett - 5 deler - T244D
  100+ på vårt lager

  Stikksagbladsett - 5 deler - T244D

  Stikksagblad med T-skaft produsert i høykarbonstål (HCS). 6 tenner per tomme. Egnet til  bruk på mykere treverk med en tykkelse på opp til 50mm, sponplater, fiberplater, o.l. Spesielt egnet til kurvesaging.

  kr 49,00
 • Stikksagsett - 5 deler - T144D
  100+ på vårt lager

  Stikksagsett - 5 deler - T144D

  Stikksagblad beregnet for stikksager. T-skaft. Produsert i høykarbonstål (HCS) som er egnet for kutting av blant annet mykere treverk. Rask rettskjæring for tre, sponplater, kryssfiner, fiberplater, plast.

  kr 49,50