Solventilatorer

Solventilatorer er den perfekte løsningen for å få tørr og frisk luft inn i hytten. Våre solventilatorer er laget av høykvalitetsmaterialer og er utstyrt med avansert teknologi for å gi deg enestående luftstrøm og effektivitet. Enten du trenger en løsning for et stort rom eller en kompakt enhet for godt inneklima, har vi et bredt utvalg av solventilatorer som passer til alle behov og budsjett.

Våre solventilatorer er også designet med fokus på energieffektivitet, og får all strømmen som trengs til styring og vifter fra integrerte solcellepaneler. Med et stort utvalg av størrelser, stiler og funksjoner å velge mellom, vil du enkelt kunne finne den solventilatoren som passer best for deg.

Utforsk vårt utvalg av solventilatorer i dag og opplev den ultimate komforten og kjølingen du fortjener!

Styres som oftest via termostat og er enkel å montere.

Nå handler du etter

 • Farge :  Hvit
 • Brukermanual :  Norsk
 • Fjern alle
2 varer
 • Solventilator SWF-101, hvit
  100+ på vårt lager

  Solventilator SWF-101, hvit

  Ventil med solcelledrevet integrert vifte. Viften er vendbar, slik at den kan trekke ut luft eller sende frisk luft inn. Gir bedre ventilajson og bedre inneklima. Motvirker fukt. Enkel å installere.

  kr 695,00
 • Solventilator SWF-102, med eksternt solcellepanel, hvit
  Ubekreftet 12.07.23

  Solventilator SWF-102, med eksternt solcellepanel, hvit

  Ventil med solcelledrevet integrert vifte. Viften er vendbar, slik at den kan trekke ut luft eller sende frisk luft inn. Gir bedre ventilajson og bedre inneklima. Motvirker fukt. Enkel å installere. Denne modellen har løst solcellepanel som kan monteres i solveggen mens ventilen står i skygge.

  Utsolgt
  kr 795,00