Solcellepakker - 12V Bobil og båt

Fricampende bobilEnten man er på tur med bobil eller båt, så skal man kunne oppleve friheten av å campe der man har lyst, uten å føle seg bundet til strømuttaket på en campingplass eller gjestehavn.

Med våre bobil og båt solcellepakker integreres enkelt på de fleste bobiler, båter og campingvogner og vil lade batteriene uavhengig av om du står parkert på fjellet, ved fjorden eller bruker båten i en frihavn på fjorden. Her har du muligheten til å utnytte solenergien der du er, og få solstrøm til å drifte forbruket ditt når du trenger det; Dette ved hjelp av våre solcellepanel som holder meget høy kvalitet.

Solcellepakkene leveres med solpanel, og alt av tilbehør, samt festebraketter som enkelt kan limes på taket, uten behov for å skru eller ta hull i taket annet enn for strømkabelene.

Nå handler du etter

 • Pris :  kr 3 600,00 - kr 3 699,99
 • Farge :  Hvit
 • Fjern alle
1 stk
 • Solcellepakke for bobil, båt og caravan, 160W/180W/190W, DUO
  10+ på vårt lager

  Solcellepakke for bobil, båt og caravan, 160W/180W/190W, DUO

  Lader både forbruksbatteri og startbatteri. Ikke MPPT regulator, men med mulighet for å fordele ladrestrømmen fritt mellom start- og forbruksbatteriet. Gjør deg mindre avhenging av strøm på campingplasser og båthavner.

  Fra kr 3 616,22