Hagelys

Hagelys og lys i hagen

Hagelys og lys til hagen kan være en fantastisk måte å forbedre utseendet på utendørsområdene dine på, og samtidig øke funksjonaliteten og tryggheten. Enten du ønsker å skape en koselig atmosfære for utendørs sammenkomster, eller ønsker å lyse opp områdene rundt huset for å øke sikkerheten, er hagelys og lys til hagen det perfekte tillegget til utendørsområdene dine.

Moderne eller klassiske lys til hagen?

Med et bredt utvalg av stiler og design, kan hagelys og lys til hagen tilpasses ethvert hjem og hage. Fra klassiske lyktestolper og lykter, til moderne og minimalistiske lamper, er det et utvalg som passer alle smaker og stiler. Ved å velge riktig stil, kan du forvandle hagen din til et imponerende og elegant utendørsområde.

Hagelys øker din trygghet

Men hagelys og lys til hagen handler ikke bare om estetikk og utseende. De kan også være en viktig faktor for sikkerhet og funksjon. Ved å installere våre hagelys på steder som inngangspartier, gangveier og trapper, kan du forbedre synligheten og redusere risikoen for ulykker og fall, spesielt på kveldstid eller i dårlig vær. Lys kan også bidra til å gjøre området mindre interessant for uønskede gjester og tyver, og dermed øke sikkerheten og tryggheten til hjemmet ditt.

Våre hagelys løsninger - Et fleksibelt system

Vi fører et stort utvalg i Hagelys. Alle hagelysene i denne kategorien kan brukes sammen, noe som gir et av markedets mest fleksible systemer. Det er fokusert på å bruke koplinger som er robuste og holder lenge i et nordisk miljø.

12Volt kompatibelt lyssystem

Hagelys systemet vi fører baserer seg på 12V og er dermed også egnet til bruk i hytter der man har solcelleanlegg.

LED lys gir lavt strømforbruk

Lampene i vårt system er enten utstyrt med LED fra fabrikk eller har mulighet til å sette i LED-pærer. Man får dermed et svært energieffektivt system som bruker lite strøm.

Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med valget.