Kjøleskap

Våre kjøleskap og fryseskap fra anerkjente Liebherr og Dometic er av svært høy kvalitet og er gjennomprøvde hvitevarer som vi har gode erfaringer med. Ypperlige for både hjemmet og hytta. Flere av produktene er også egnet for bruk i båt og til campingvogn.

Her får du et svært strømgjerrig (tidligere energimerket A+++) utvalg beregnet for å driftes på 230V. Siden hvitevarene er såpass strømgjerrige, kan et 12V solcelleanlegg med god lading kunne oppdrive dette ved hjelp av en inverter. For mer informasjon om valg av inverter er det bare å kontakte oss for hjelp.

Nå handler du etter

4 varer
 • Gasskjøleskap, 60liter Dometic RF 60, hvit
  5+ På Vårt lager

  Gasskjøleskap, 60liter Dometic RF 60, hvit

  Kvalitetskjøleskap fra Dometic. Bryterpanel i overkant gjør det enkelt å betjene.

  NB: Kombinasjonskjøleskapene er ment primært for å drives på gass. Elektrisk drift kan fungere som et supplement.  Gunstig frakt til hele Fastlands-Norge.

  kr 5 995,00
 • Liebherr 103L strømgjerrig fryseskap
  Rabatt
  Ikke tilgjengelig

  Liebherr 103L strømgjerrig fryseskap

  Ett av markedets mest strømeffektive fryseskap (Klasse A+++ etter eldre std). Det lave strømforbruket gjør det ideelt til bruk i hytter med solcelleanlegg.

  Utsolgt
  kr 6 595,00

  kr 6 295,00
 • Liebherr 121L Strømgjerrig kjøleskap m. fryseboks
  10+ På Vårt lager

  Liebherr 121L Strømgjerrig kjøleskap m. fryseboks

  Ett av markedets mest strømeffektive kjøleskap (Klasse A+++ etter eldre std). Det lave strømforbruket gjør det ideelt til bruk i hytter med solcelleanlegg.

  kr 5 995,00
 • Liebherr 145L Strømgjerrig kjøleskap
  Rabatt
  20+ På Vårt lager

  Liebherr 145L Strømgjerrig kjøleskap

  Ett av markedets mest strømeffektive kjøleskap (tidligere A+++ klasse). Det lave strømforbruket gjør det ideelt til bruk i hytter med solcelleanlegg.

  kr 6 995,00

  kr 6 495,00