Batteri og tilbehør

  • AGM Batteri - Ventilregulerte batteri som besitter en glassmatteseparator på innsiden. Disse anses som solcellebatterier og er mest typisk brukt sammen med et solcelleanlegg. Velutprøvd og erfaringsmessig en robust batteritype med gode tekniske kvaliteter.
  • Lithiumbatteri - LiFePO4 Lithiumbatterier blir stadig mer populært med sine eksepsjonelle egenskaper og flere velger denne batteritypen. Med sin lave vekt og integrerte BMS styringssystem er det svært aktuelt til båt og campingvogn / caravan, samt som et solcellebatteri på hytta.
  • Startbatteri - Bilbatteri som holder kjøretøyet i gang. Her finner du start-stopp batterier fra anerkjente Varta i flere ulike varianter. Startbatteri og forbruksbatteri, AGM varianter, og flere.
  • Batteriladere - Vi tilbyr et bredt utvalg av intelligente batteriladere som er egnet til AGM og litium batteriene i vårt sortiment og andre batterier. Alt fra smarte 7-stegs batteriladere til enklere varianter som ikke trenger å være like kraftige. Her har vi batteriladere som også egner seg til effektiv og skånsom lading av 12V bilbatteri.
  • Småbatterier - Mindre batterier til enheter (AA, AAA, CR2032 ...) som passer til flere elektriske artikler.
  • Tilbehør - Alt fra strømkabler, til batteriovervåking produkter som passer på batteriets tilstand samt andre nyttige produkter til batteribanken din.
  • Bærbare kraftstasjoner - Kraftige portable enheter som lar deg ta med strømmen dit du vil. Lad opp enheten hjemme og bruk kraften borte. Enten det er til lading av mobil, nettbrett eller verktøy, er dette helt opp til deg!
7 varer
  • 48V Solid State Lithium Batteri 5,1kWh, Rack
    50+ på vårt lager

    48V Solid State Lithium Batteri 5,1kWh, Rack

    48V solid state rack batteri til bruk i nordisk klima med innebygget varmefolie. Batteriet er modulært, slik at man kan koble sammen flere batterier for en større batteribank. Kompatibelt med de fleste on-gird invertere som Solis, Growatt, SMA og off-grid invertere, slik som f.eks. Victron.

    kr 27 995,00
    Fra kr 25 695,00
  • DEMO - Lithium Batteri: LiFePo4 12V 310Ah, Heat Pro Connect
    Rabatt
    1-5 på vårt lager

    DEMO - Lithium Batteri: LiFePo4 12V 310Ah, Heat Pro Connect

    DEMO: Produkt returnert på angrerett

    Bluetooth, Varme, Display, Victron kompatibelt.
    Nyeste versjon av litium batteri med CAN-bus port. Koble batteriet direkte til Victron Ekrano GX, Cerbo GX, Victron Cerbo-S GX eller annen Victron GX enhet og få opp batteriet SOC, lading og spenning.

    kr 21 995,00

    kr 21 395,00
  • Lithium Batteri: Li-ion 48V 7kWh, Bluetooth
    1-5 på vårt lager

    Lithium Batteri: Li-ion 48V 7kWh, Bluetooth

    Lithium-ion batteri fra brukte el-bil batterier som passer perfekt til off-grid hytter, men også on-grid i hus og næring.
    Svært gunstig frakt til hele Fastlands-Norge.
    kr 24 795,00
  • Lithium Batteri: LiFePo4 12V 310Ah, Heat Pro Connect
    20+ på vårt lager

    Lithium Batteri: LiFePo4 12V 310Ah, Heat Pro Connect

    Bluetooth, Varme, Display, Victron kompatibelt.
    Nyeste versjon av litium batteri med CAN-bus port. Koble batteriet direkte til Victron Ekrano GX, Cerbo GX, Victron Cerbo-S GX eller annen Victron GX enhet og få opp batteriet SOC, lading og spenning.

    kr 22 995,00
  • Lithium Batteri: LiFePO4 48V 5,4kWh, Rack
    20+ på vårt lager

    Lithium Batteri: LiFePO4 48V 5,4kWh, Rack

    Et kraftig batteri for større installasjoner. Kan brukes alene eller parallellkobles til store batteribanker. Klargjort for montering i rack skap for en ryddig og oversiktlig installasjon.

    kr 21 995,00
    Fra kr 20 695,00
  • EcoFlow Delta 2 Max
    Rabatt
    5+ på vårt lager

    EcoFlow Delta 2 Max

    Delta 2 Max fra Ecoflow har enda større batterikapasitet og lengre levetid med LiFePo4 batterier. Superrask lading, mange måter å lade på og mange uttak, inkludert kraftig 230V AC uttak, gjør denne kraftstasjonen meget nyttig hjemme, i bobilen eller på tur.

    kr 25 990,00

    kr 23 599,00
  • EcoFlow DELTA Pro Extra Battery
    5+ på vårt lager

    EcoFlow DELTA Pro Extra Battery

    Ekstra batteri til Ecoflow DELTA Pro. dobler kapasiteten til 7200Wh. Inntil to batterier kan kobles til en DELTA Pro for en samlet kapsitet på inntil 10,5kWh.

    kr 24 699,00