EcoFlow

EcoFlow - Delta og River serien - Sparelys.no

EcoFlow bærbare kraftstasjoner er en serie av bærbare strømforsyninger designet for å gi pålitelig strøm på farten. Delta-serien er toppserien, med høyt effektuttak og stor kapasitet. River-serien er mindre, men fleksibel og ideell for mindre elektronikk og utendørsaktiviteter.

På Sparelys.no tilbyr vi et bredt utvalg av EcoFlow produkter, inkludert Delta- og River-seriene. Vi har et utvalg av størrelser og kapasiteter for å passe til dine behov og aktiviteter.

EcoFlow Delta-serien

EcoFlow Delta-serien er vår toppserien av bærbare strømforsyninger. Med en kapasitet på opptil flere kWh og en maksimal effektuttak på 3600W på Ecoflow Delta Pro, kan Delta-serien gi strøm til alt fra stor elektronikk til hytten og campingvognen din.

Delta-serien er også utstyrt med EcoFlow sin egen "X-Stream" teknologi, som lar deg lade batteriet superraskt og effektivt fra både AC og solcellepaneler.

EcoFlow River-serien

EcoFlow River-serien er den mindre, men fleksible serien av bærbare strømforsyninger. Med en kapasitet på opptil 768Wh og en maksimal effektuttak på 800W, er River-serien ideell for mindre elektronikk og utendørsaktiviteter.

Med muligheten til å lades opp på bare en god time time via EcoFlow sin "X-Stream" teknologi, og med en vekt helt ned til bare ca 3,5 kg, er River-serien enkel å ta med seg hvor som helst.

Bestill din EcoFlow Power Station i dag på Sparelys.no og nyt pålitelig strøm på farten!

3 varer
  • EcoFlow Delta 2 Max Smart Extra Battery
    Rabatt
    1-5 på vårt lager

    EcoFlow Delta 2 Max Smart Extra Battery

    Ekstra batteri til Ecoflow Delta 2 Max gir deg hele 2046Wh ekstra kapasitet.

    kr 18 490,00

    kr 16 099,00
  • EcoFlow DELTA Max Smart Extra Battery
    Rabatt
    1-5 på vårt lager

    EcoFlow DELTA Max Smart Extra Battery

    Ekstra batteri til din Ecoflow DELTA Max. Batteriet kobles enkelt til Ecoflow DELTA og dobbler dermed kapasiteten. Du kan koble til inntil 2 ekstra batterier og få en total kapasitet på 6048Wh (med DELTA Max 2000).

    kr 17 899,00

    kr 10 999,00
  • EcoFlow Dual Fuel Smart Generator
    10+ på vårt lager

    EcoFlow Dual Fuel Smart Generator

    Aggregat spesielt tilpasset for automatisk lading av Ecoflow DELTA Max og Pro. Kan kjøres på bensin eller gass.

    kr 12 099,00