EcoFlow DELTA

Ecoflow DELTA serien er de virkelig store kraftstasjonene fra Ecoflow. I mange tilfeller kan disse være et alterntiv til å ta med seg aggregat, bare at Ecoflow DELTA er tilnærmet lydløs og uten eksos og andre utslipp.

EcoFlow Delta bærbar kraftstasjon - Kjøp på Sparelys.no

EcoFlow Delta er en serie kraftig og bærbar kraftstasjoner fra Ecoflow, som gir deg friheten til å lade opp og bruke elektronikk når som helst og hvor som helst. Den har en kapasitet på opptil 3600W og kan levere strøm til alt fra smarttelefoner og bærbare datamaskiner til strømsager og campingutstyr.

EcoFlow Delta serien er designet for å være både kraftig og bærbar, med en lav vekt og ergonomiske håndtak for enkel transport. De har også en innebygd skjerm som viser strømnivået og forventet driftstid for enhetene dine.

Bærbar kraftstasjon - EcoFlow Delta og andre alternativer

EcoFlow Delta serien er en av flere alternativer for bærbare kraftstasjoner som tilbys på Sparelys.no. Andre alternativer inkluderer OPS kraftstasjoner og GD, som alle gir lignende funksjonalitet og kapasitet.

Bærbare kraftstasjoner er ideelle for camping, utendørsaktiviteter og nødsituasjoner når du trenger strøm og ikke har tilgang til strømnettet. De kan også være nyttige for hjemmebruk som backup-strømkilde.

Kjøp en EcoFlow Delta og andre bærbare kraftstasjoner på Sparelys.no og nyt friheten til å lade opp og bruke elektronikk hvor som helst!

Nå handler du etter

 • Pris :  kr 40 000,00 - kr 49 999,99
 • Farge :  Svart
 • Fjern alle
Nye Produkter
1 stk
 • Ecoflow Delta Pro er toppmodellen. Kraft så det holder, og lades raskt opp.
  Rabatt
  10+ på vårt lager

  EcoFlow DELTA Pro

  3600Watt, 3600Wh
  Ecoflow DELTA Pro har kapasitet så det holder. I tillegg kan den kobles til inntil 2 ekstra batteri for en samlet kapasitet på inntil 10,8kWh. Ecoflow DELTA Pro erstatter på mange måter et bensin eller dieselaggregat.

  kr 42 990,00

  kr 40 699,00