Solcelle solcellepanel og strøm til hytte
Solcelle til hytte og fritid
Ledlys og ledlamper
Hyttebutikken
Led lys - fremtidens lyskilde
Solcelleanlegg
Solceller til solstrøm
Hyttelamper
Sparepære for 12 Volt solcelle
Solcelle batteri
LED lyspære
Strøm på hytta
Lampe

Mer om temaet

Up

Sparepære - Sparepærer

LED er den nye generasjonen sparepærer. De har en langt høyere levetid enn tradisjonelle sparepærer. Og de inneholder heller ikke kvikksølv eller andre skadelige stoffer. De tåler utmerket godt rystelser og støt idet de ikke har noen glødetråd som kan gå i stykker. 

LED pærer bruker ekstremt lite strøm og har svært lang levetid. Egner seg særlig til utelamper eller nattbelysning.

OBS! Bildet viser pæren med E14 sokkel. Denne pæren har E27 sokkel

Sokkel: E27 Farge: kald hvit Antall LED: 24 Forbruk: 1,2W ved 12V Levetid: 50.000 timer (mot ca 2.000 timer for en vanlig glødepære og ca 6.000 timer for en vanlig sparepære). Utvikler svært lite varme Miljøvennlig, uten kvikksølv som i andre sparepærer.

LED - lys emiterende dioder - 

har vært poppulære i noen år som instrument lys. Mer en du trolig er klar over, så er disse små lysene over alt i din hverdag; i det røde lyset i klokkeradioen om natten, lyset i mobiltelefonen, det røde "stand-by" lyset på TVen, DVD spilleren og radioen. LED er over alt. Snart vil de også bli vanlige som en faktisk lyskilde.

 

Takk for at du besøker oss på Sparelys.no Vi er en ren lavpris nettbutikk med solcelle panel og utstyr til belysning på hytta og i hjemmet. Vi har LED pærer og LEDlyspærer til 12 Volt og 230 Volt. LED bruker lite strøm og er derfor veldig godt egnet om du har solcelle som lading av batterier. Vi har lang og god erfaring med Solcelleanlegg.. Søker du lån, så finner du alle typer lån her, både huslån, billån og andre banklån