Solcelle solcellepanel og strøm til hytte
Solcelle til hytte og fritid
Ledlys og ledlamper
Hyttebutikken
Led lys - fremtidens lyskilde
Solcelleanlegg
Solceller til solstrøm
Hyttelamper
Sparepære for 12 Volt solcelle
Solcelle batteri
LED lyspære
Strøm på hytta
Lampe

Mer om temaet

Up

Solceller 

Solceller gir energi til hytta

Solceller er en av de viktigste energikilder til lys og elektriske artikkler i norske hytter. Hos oss kan du kjøpe solceller til kanskje norges gunstigste priser. Dette fordi vi er en nettbutikk som satser på gode produkter og lave kostnader.

Solceller brukt til utebelysningVi fører mellom annet diode lyspærer, sparepærer og vanlige pærer som kan brukes i solcelleanlegget.

Solceller har etterhvert fått et bredt bruksområde og brukes nå også på vanlige hus. Dessuten får du det installert i en rekke produkter som lamper, radioer og kalkulatorer. Også lommelykter kan drives på solcelle. Med solceller er du ikke avhengig av strøm fra andre kilder.

 

 

Takk for at du besøker oss på Sparelys.no Vi er en ren lavpris nettbutikk med solcelle panel og utstyr til belysning på hytta og i hjemmet. Vi har LED pærer og LEDlyspærer til 12 Volt og 230 Volt. LED bruker lite strøm og er derfor veldig godt egnet om du har solcelle som lading av batterier. Vi har lang og god erfaring med Solcelleanlegg.. Søker du lån, så finner du alle typer lån her, både huslån, billån og andre banklån