Solcelle solcellepanel og strøm til hytte
Solcelle til hytte og fritid
Ledlys og ledlamper
Hyttebutikken
Led lys - fremtidens lyskilde
Solcelleanlegg
Solceller til solstrøm
Hyttelamper
Sparepære for 12 Volt solcelle
Solcelle batteri
LED lyspære
Strøm på hytta
Lampe

Mer om temaet

Up

Solcelle batteri

 

I tillegg til et stort nok solcellepanel, trenger du også batterier for å gjøre anlegget dit komplett. Et anlegg med riktig kapasitetsforhold mellom solcelle og batterier gi lengts levetid og sorgfri bruk. Vi anbefaler at du har rikelig med kapasitet. Det lønner seg i det lange løp. Solcellepaneler er biligere og holder lenger nå en de gjorde før. En levetid på 20-30 år er vanlig, men også lenger. Bare pass på å trøke av panelet av og til så det holder seg rent.

Solcelle batterilader solcelle og batterier

Batteriopplader for de fire batteristørrelsene AA, AAA, C og D. Med innebygt instrument som viser hvor mye det lades med (brukes til å justere solpanelet for optimal lading/solinnfall).

Med denne batterioppladeren har du alltid "ferske" batterier f.eks. på hytta. Du legger batteriene i laderen i vindueskarmen når du drar og har fullt oppladede batterier når du kommer tilbake.

 

Takk for at du besøker oss på Sparelys.no Vi er en ren lavpris nettbutikk med solcelle panel og utstyr til belysning på hytta og i hjemmet. Vi har LED pærer og LEDlyspærer til 12 Volt og 230 Volt. LED bruker lite strøm og er derfor veldig godt egnet om du har solcelle som lading av batterier. Vi har lang og god erfaring med Solcelleanlegg.. Søker du lån, så finner du alle typer lån her, både huslån, billån og andre banklån