Solcelle solcellepanel og strøm til hytte
Solcelle til hytte og fritid
Ledlys og ledlamper
Hyttebutikken
Led lys - fremtidens lyskilde
Solcelleanlegg
Solceller til solstrøm
Hyttelamper
Sparepære for 12 Volt solcelle
Solcelle batteri
LED lyspære
Strøm på hytta
Lampe

Mer om temaet

Up
Hyttebutikk på nett

Hyttebutikken

Sparelys.no er hyttebutikken på nettet som tilbyr solcelleprodukter og belysning til en lav pris. Vi fører solcellepaneler, LED pærer, sparepærer, lamper og annet utstyr. 

 

Hyttebutikken på nettet. Solcelle og pærer.Dette er vår solcellepakke, der du får mest "watt for pengene". Pakken inneholder det meste av du trenger for å komme i gang. Du kan selvsagt supplere pakkens innhold ved å kjøpe flere av våre produkter som lamper og sparepærer.

Ønsker du "litt mer enn vanlige fritidsbatterier/solstrømsbatterier" tilbyr vi også Sønnak Marine/Freeline batterier som har svært gode egenskaper for bruk i solcelleanlegg. Batteriene har en kapsasitet på 115At ved 20timer og 125At ved 100timer. Batteriene blir ikke sendt i Posten, men kommer tilsendt separat.

Med vårt store utvalg innen strømprodukter til hytta kan vi med rette kalle oss for hyttebutikken på nett.

Stemningsskapende taklampe for hytta.

Sort seksarmet smide taklampe. Lampeskjermen er i frostet glass. Vi anbefaler å bruke en av våre sparepærer, da kan du lyse opp lengre uten å tenke på batteriene. Dersom du vurderer senere å oppgradere til ”vanlig” strøm på hytta, så er denne lampen også godkjent for bruk i 230V anlegg. Lampen har holdere for 6 stk stearinlys.

 

 

 

Takk for at du besøker oss på Sparelys.no Vi er en ren lavpris nettbutikk med solcelle panel og utstyr til belysning på hytta og i hjemmet. Vi har LED pærer og LEDlyspærer til 12 Volt og 230 Volt. LED bruker lite strøm og er derfor veldig godt egnet om du har solcelle som lading av batterier. Vi har lang og god erfaring med Solcelleanlegg.. Søker du lån, så finner du alle typer lån her, både huslån, billån og andre banklån