12V & 230V Sirius taklampe, stor

kr 265,00
Utsolgt På Vårt lager
Ikke tilgjengelig
En stor og fin tak/vegglampe med glass i opal og metall i antikkbrun utførelse. Lampen er hele 39cm i diameter og med dobbel pæreholder.
Ypperlig for bruk i 12V solcelleanlegg.
Normalt sendt etter: 48 timer
Sendes fra Norge
Sikker betaling
14 dagers angrerett

En stor og fin tak/vegglampe med glass i opal og metall i antikkbrun utførelse. Lampen er hele 39cm i diameter.

Lampen leveres med to stk E27 sokkler, dvs. at man kan sette i to stk. pærer med E27 sokkel. Dette gir mange muligheter, der man evt. kan sette i en svakere pære til nattbelysning og en sterkere pære som man slår på når man trenger mer lys. For å kunne utnytte en slik funksjon trenger man imidlertid en dobbel bryter (se tilhørende produkter). Man kan selvsagt velge å bruke bare den ene pæreholderen også, eller eventuelt begge to om man vil ha jevnt og sterkt lys.

Til lampen anbefaler vi en av våre Led eller sparepærer. Med en 12V Led pære kan du la lyset stå på lenge uten å måtte tenke på strømforbruket.

12Volt og 230Volt
Denne lampen er konstruert slik at den kan brukes på både 12V og 230V. Det eneste man må passe på er at man setter i riktig type lyspære. Lampen egner seg dermed like godt hjemme der man har vanlig 230V strøm, som på hytta med 12V solcelleanlegg. Under har vi satt opp noen forslag til lyspærer som er aktuelle til denne lampen.

  • Sokkel: 2stk E27
  • Diameter: 39cm

 

Dersom produktet skal brukes i en fast innstallasjon med spenning over 48 volt eller 200VA, kan det kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Varenummervansirtak-stor
Volt12V, 230V
Tilgjengelighet48 timer
VarehusVårt lager

Kundeanmeldelser

  • Geir Tore Rognstad

    Kommentar

    Kjempefin lampe som er billig og lyser godt. Vi har 2 slike lamper i gangen på hytta. Begge lampene bruker doble led-sparepærer 1,8 w 36 led fra Sparelys.

1 stk

Du anmelder: 12V & 230V Sirius taklampe, stor

Din rangering
Vennligst velg en av hver vurdering ovenfor.

Kanskje du også liker